Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Λεύκη» ισοπαλία με Ξάνθη!

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Ιστορικός, καθώς έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για τη...

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Ιστορικός, καθώς έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ


Η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης από τον αντίπαλο της, όμως δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.

Κορυφαίες στιγμές για τον Πανιώνιο, το χαμένο πέναλτι του Αραβίδη στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι του Καμπάνταη στην «επανάληψη».

Το παιχνιδι
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και –κυρίως- με την μπάλα κάτω προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Οι Γιάννου, Αραβίδης και Κολοβός ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στην επίθεση και με όμορφες ενέργειες έκαναν την ζωή… δύσκολη στους φιλοξενούμενους.

Στο 20’ ο Ιστορικός έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Οι κυανέρυθροι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολοβού, κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ντε Γκούζμαν, με την εσχάτη των ποινών να αναλαμβάνει ο Αραβίδης.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, όμως, «νικήθηκε» από τον Τσεμά και έτσι η ομάδα του Παντελή δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Ιστορικό να συνεχίζει να έχει τον έλεγχοι του αγώνα, ωστόσο οι τελικές ενέργειες των Γιάννου και Αραβίδη δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Το ξεκίνημα της «επανάληψης» δεν είχε διαφορετική εικόνα , με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την καλή τους αμυντική τακτική.

Στο 59’ οι αριθμητικές ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες άλλαξαν, με τον Κάλβο να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θάνου και να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι αρχικά δεν έδειξαν να επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, πάντως, καθώς στο 64’ είχαν δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε εκ νέου την απόδοση του και στο 78 έχασε τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Καμπάνταη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τσέμα. Μάλιστα ακριβώς στην επόμενη φάση ο Γιάννου έκανε νέα κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να αποκρούει.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τους κυανέρυθρους να παίζουν… μονότερμα τους φιλοξενούμενους, όμως ήταν δύσκολο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα τους.

Στο 90’ η ομάδα της Ξάνθης σε μία αντεπίθεση της πέτυχε γκολ με τον Σολτάνι, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον βοηθό ως οφσάιντ.

Τελικά το 0-0 έμεινε έως το φινάλε του ματς, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες!

*Δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του αγώνα, με έντονη βροχόπτωση, αλλά και δυνατό αέρα.

*Λίγος ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, με τον άσχημο καιρό να παίζει φυσικά τον ρόλο του.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλοχέρης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός (87’ Λάσνικ), Μητρόπουλος, Γιάννου, Αραβιδης (77’ Καμπάνταης), Καλτσάς (65’ Ντούνης).

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Ντε Γκούζμαν (57’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Χοσέμι, Σολτάνι, Σολάρι (88’ Ράνος), Μάνταλος (76’ Μαρίν), Κάλβο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια