Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Ο Ιστορικός υποδέχεται σήμερα (24/02, 17:15) τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την "υπόθεση" παραμον...

Ο Ιστορικός υποδέχεται σήμερα (24/02, 17:15) τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την "υπόθεση" παραμονή.


Οι κυανέρυθροι στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι χωρίς τον Δημήτρη Ελυθερόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο για πρώτη φορά στον ρόλο του πρώτου προπονητή, χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, ώστε να κρατήσει απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει κανονικά πλέον στις υπηρεσίες των Αραβίδη, Κουλουχέρη, Περιστερίδη και Ανδράλα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Έτσι, έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, προκειμένου παρατάξει την ομάδα με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενδεκάδα αποτελεί... αίνιγμα, ωστόσο οι πιθανότεροι που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ρόκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Ανδράλας, Κολοβός, Αραβίδης και Καμπάνταης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι: Ντούνης, Τόσκας, Παναγιωτούδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Περιμένουν κόσμο...

Η σημερινή αναμέτρηση (24/02, 17:15) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και άπαντες στον Πανιώνιο ευελπιστούν πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και θα σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.

Γι' αυτό άλλωστε και η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδο στις θύρες 2 και 3 με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ και στις θύρες 4 και 7 με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Διαβάστε και... 

-Παναγόπουλος: Μια γροθιά για τη νίκη

-Αυλωνίτης: «Μόνο νίκη με Πανθρακικό»

-Ντούνης: Με πάθος και ψυχή για τη νίκη

-Πανιώνιος-Πανθρακικός: Στατιστικά & συμπτώσεις

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια