Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: Μια γροθιά για τη νίκη

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τόνισε ότι ο Ελευθερόπουλος είναι κεφάλαιο για τον φετι...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τόνισε ότι ο Ελευθερόπουλος είναι κεφάλαιο για τον φετινό Πανιώνιο, ενώ περιμένει από τους παίκτες του να «πολεμήσουν» στην Κυριακάτικη «μάχη» από το πρώτο λεπτό.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου: "Σίγουρα, τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να τους δώσω να καταλάβουν πως τίποτα δεν τελειώνει με ένα μόνο παιχνίδι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό, αλλά στα τελευταία παιχνίδια που μπαίναμε μέσα με σκοπό να κερδίσουμε και τελικά φεύγαμε χωρίς να έχουμε καταφέρει τίποτα. Τους είπα ότι θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να αποτινάξουν την έννοια του τελικού σαν μεμονωμένο παιχνίδι και να δουν ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά να καταφέρουμε να πάρουμε τους απαραιτήτους βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία".

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο τους τελευταίους 15 μήνες: "Και πέρυσι βιώσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, όλοι όσοι βρισκόμαστε στο σύλλογο. Από το Νοέμβριο ήμουν στο τεχνικό επιτελείο. Ξέραμε από την αρχή ότι και αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Το γνωρίζαμε όλοι. Αυτούς τους 15 μήνες προσπαθώ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Οι αρμοδιότητες που είχα και πιο πριν ήταν συγκεκριμένες, ενώ τώρα η ευθύνη είναι μεγαλύτερη γιατί καλούμαι ν' αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια να μείνει ο σύλλογος στην κατηγορία".

Για τη θέση του προπονητή στον "Ιστορικό" και τις ευθύνες που αναλαμβάνει πλέον: "Πίεση υπάρχει και θα 'λεγα ότι, πλέον, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η ευθύνη τεράστια. Νιώθω δυνατός και θεωρώ μέσα από την όποια πίεση έχεις μαζέψει, αν καταφέρεις και τις επιβληθείς θα βγάλεις κάτι πολύ θετικό".

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ελευθερόπουλο μετά την αποχώρησή του, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο: "Έχουμε κρατήσει την επικοινωνία μας, την επαφή μας. Ο Δημήτρης είναι κεφάλαιο για τον φετινό Πανιώνιο. Ακόμα μιλάμε, ανταλλάσουμε τις απόψεις μας για την ομάδα. Μπορεί να έχει φύγει από την ομάδα, αλλά είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα, είναι κοντά στην ομάδα. Πάνω απ' όλα η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό: "Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους όσοι βρίσκονται στο σύλλογο. Όπως είπα και πριν το ματς με τον Λεβαδειακό και είχα μιλήσει για βαριά και μαγική φανέλα του Πανιωνίου, νομίζω ότι πλέον άπαντες και μιλάω για τους ποδοσφαιριστές, έχουν αντιληφθεί αυτή την κατάσταση, σε ποιο σύλλογο βρίσκονται, σε ποιο σύλλογο αγωνίζονται. Νομίζω ότι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές όλο αυτό το διάστημα. Και το μόνο που απομένει για το παιχνίδι της Κυριακής είναι να το δείξουν αυτό στο γήπεδο. Μπαίνουν για μία μάχη και σε μία μάχη αυτό που αξίζει είναι να μπεις και να πολεμήσεις".

Για το πως σκοπεύει να τους προετοιμάσει: "Αυτές τις τέσσερις ημέρες που έχουμε δουλέψει, έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στα δικά μας λάθη. Έχουμε ανατρέξει σε παλαιότερα παιχνίδια και προσπαθούμε να επισημάνουμε τα όποια λάθη τακτικά και ατομικά έχουμε κάνει που μας στέρησαν βαθμούς. Θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν από τη ψυχή που θα δείξουν οι παίκτες μας στο γήπεδο".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πανθρακικό: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά η μεσαία γραμμή τους, μαζί με τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Ας μη ξεχνάμε όμως, ότι αγωνιζόμαστε στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στον κόσμο μας και επειδή θεωρώ ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη την κατάκτηση της νίκης, η οποία θα μας απελευθερώσει από πολλά πράγματα, νομίζω ότι πολύ λίγα τακτικά κομμάτια θα "μιλήσουν". Θα "μιλήσουν" άλλα πράγματα την Κυριακή και πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουμε από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι το τελευταίο πολύ δυνατά".

Για το μήνυμα που στέλνει στους απογοητευμένους φίλους του Πανιωνίου: "Κατανοούμε απόλυτα την όποια στεναχώρια υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Πανιωνίου, οργανωμένων και μη. Ειδικά για τους οργανωμένους που βρίσκονται παντού και πάντα δίπλα στην ομάδα. Όσος περισσότερος κόσμος έρθει θα είναι καλό για τα παιδιά. Θεωρώ, πως έχει το σθένος ο κόσμος του Πανιωνίου να στηρίξει την προσπάθεια που γίνετε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αν με ρωτάτε προσωπικά, θα προτιμούσα όλη τη φετινή περίοδο να είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο. Δεν το καταφέραμε, κατανοώ τις αντιξοότητες που υπάρχουν στην κοινωνία μας, αλλά έχει φανεί και έχει δείξει η ιστορία ότι στα δύσκολα ο κόσμος του Πανιωνίου συσπειρώνεται και γίνετε μια γροθιά. Νομίζω θα είναι στα υπέρ μας αυτή η "γροθιά" να είναι μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο".

1 σχόλιο