Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντούνης: Με πάθος και ψυχή για τη νίκη

Ο δεύτερος σκόρερ του Πανιωνίου με 3 γκολ, Μάρκος Ντούνης μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσ...

Ο δεύτερος σκόρερ του Πανιωνίου με 3 γκολ, Μάρκος Ντούνης μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πως έζησε αυτή την εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: "Αυτή η εβδομάδα πιστεύω ότι ήταν πιο δύσκολη που έχουμε περάσει από την αρχή της χρονιάς. Ήταν ένα άσχημο γεγονός για εμάς τους παίκτες, αλλά πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον του Πανιωνίου".

Για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και πως τους έχει προετοιμάσει: "Προσπαθεί κυρίως να μας ανεβάσει την ψυχολογία ο κόουτς. Μας είπε να αφήσουμε στην άκρη το θέμα του προπονητή και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που απομένουν".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανθρακικό: "Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε όλοι οι παίκτες να δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας. Τουλάχιστον, πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει που είναι η παραμονή στην κατηγορία".

Για το αν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης: "Και το Κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα 7 που απομένουν , θα προσπαθήσουμε σε όλα να δώσουμε αυτό που μπορούμε για να σώσουμε την ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να δείξουμε πάθος, ψυχή και με όλα αυτά πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Τι ξεχωρίζει από τον Πανθρακικό: "Σ' αυτό το παιχνίδι πρέπει να μην δεχθούμε πρώτοι γκολ. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, ειδικά ο Παπαδόπουλος, τον οποίο πρέπει να προσέξουμε για να μη δεχθούμε κάποιο τέρμα. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου που τελευταία είναι απογοητευμένος: "Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που ήταν και στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, αν και δεν τους κάναμε χαρούμενους. Αν μας στηρίξουν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια