Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ...

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (02/02, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το συγκρότημα...

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (02/02, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν την σημασία που έχουν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για τον κόσμο του συλλόγου, με τους παίκτες των κυανέρυθρων να είναι αποφασισμένοι να φύγουν από το Ολυμπιακό Στάδιο με βαθμό ή βαθμούς!

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους" στις υπηρεσίες των Κουλουχέρη, Αραβίδη, Κούρου και Ανδράλα που είναι τραυματίες, του τιμωρημένου Κολοβού, αλλά και του Ρόκα λόγω του γνωστού προβλήματος με τη χρήση κορτιζόνης.

Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νίκος Πάντίδος, ο ο οποίος παρέλαβε και την φανέλα με το νούμερο 29.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο "Ελέ" στις τελευταίες προπονήσεις, το πιθανότερο αρχικό σχήμα του Ιστορικού θα αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Τόσκα, Αυλωνίτη, Κούρντι, Κοντοχρήστο, Παναγιωτούδη, Σάμαρη, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ντούνη και Καμπάνταη.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Πανιωνίου: 
Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Γιαννούλης, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Καρτσαμπάς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Σάμαρης, Οκόγιε, Καμπάνταης, Γανωτής, Μπούζας, Παναγιωτούδης.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 17:15

Διαβάστε και... 

-Παναγόπουλος: Θέλουμε πιο πολύ τη νίκη


-Παντίδος: «Ευκαιρία να αγωνιστώ σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

-«Ένας λόγος παραπάνω για τον κόσμο μας να κερδίσουμε»

-ΑΕΚ-Πανιώνιος: Στατιστικά, συμπτώσεις & παράξενες συγκυρίες

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΛΘΗ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΚΑΝΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι πιτσιρικαδες U20 φερανε ισοπαλια το πρωι(1-1)νομιζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή