Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ένας λόγος παραπάνω για τον κόσμο μας να κερδίσουμε»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο Έλληνας μέσος του Ιστορικού σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα...

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Ο Έλληνας μέσος του Ιστορικού σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο ματς με τον  Λεβαδειακό, το οποίο και ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως το ωραιότερο της αγωνιστικής.

Μάλιστα, ο Σάμαρης παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του Νόνι Λίμα, στον οποίο έτρεξε και αγκάλιασε, πανηγυρίζοντας το εν λόγω γκολ.

Στις δηλώσεις του ο άσος του Πανιωνίου τόνισε: 
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Είναι σημαντικό για μένα που με ψήφισε ο κόσμος του Πανιωνίου, αλλά και γενικότερα όσοι παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι πάλεψαν για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Για μένα είναι ένα βραβείο που είναι τιμητικό και ελπίζω να έρθουν κι άλλα περισσότερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το αν βλέπει το βραβείο ως επιβράβευση των καλών του εμφανίσεων τις τελευταίες αγωνιστικές:
"Μπορεί... Πιο πολύ πιστεύω ότι η δουλειά σε επιβραβεύει και το αποτέλεσμα της ομάδας και όχι κάποιο όμορφο γκολ που μπορεί να πετύχεις. Θεωρώ, ότι η καλή εικόνα μου έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνετε στην προπόνηση, το γεγονός ότι μ' έχουν βοηθήσει οι προπονητές μου να είμαι σ' αυτή την κατάσταση και αργότερα θα έρθουν κι άλλα γκολ, όχι μόνο από μένα, αλλά και από άλλους ποδοσφαιριστές"

Για την βράβευση του από τον Νόνι Λίμα:
"Πραγματικά, ο Νόνι μ' έχει βοηθήσει πολύ. Κάνουμε πολλά σουτ καθημερινά στις προπονήσεις και θα ήθελα πραγματικά να τον ευχαριστήσω και να πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Νόνι, γιατί είναι ένας ζωντανός θρύλος για την ομάδα και όλος ο Πανιώνιος κόσμος ξέρει πραγματικά τι έχει πετύχει και τι έχει δώσει στον Πανιώνιο".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΚ:
"Θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, δεν έχει να κάνει η βαθμολογική της θέση με το μέγεθός της και το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δει ότι έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα 3 τελευταία παιχνίδια. Πραγματικά, πιστεύω ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για να πάρουμε έναν βαθμό ή βαθμούς στο ΟΑΚΑ. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και για τον κόσμο του Πανιωνίου, που θέλουν τη νίκη και εμείς έχουμε έναν λόγο παραπάνω και για τον κόσμο μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια