Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Παντίδο η αποστολή!

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνι...

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Ο τεχνικός του Ιστορικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, στην οποία βρίσκεται και το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νίκος Παντίδος (θα αγωνίζεται με το νούμερο 29).

Αντίθετα ο έτερος νεοαποκτηθείς άσος του Πανιωνίου, Μιχάλης Τσιμουρλίδης, έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός "μάχης" από τον αγώνα με την «Ένωση» έχει τεθεί ο τιμωρημένος, Δημήτρης Κολοβός, οι τραυματίες Κουλουχέρης, Κούρος, Αραβίδης και Ανδράλας (και τιμωρημένος), αλλά επίσης και ο Στάθης Ρόκας λόγω του γνωστού προβλήματος με τη χρήση κορτιζόνης.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Γιαννούλης, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Καρτσαμπάς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Σάμαρης, Οκόγιε, Καμπάνταης, Γανωτής, Μπούζας, Παναγιωτούδης.

4 σχόλια

  1. 'Αντε πάμε γερά .... Μιά νίκη με ΑΕΚ θα γυρίσει εντέλως τη ψυχολογία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN PEKSUME KALA THA PARUME TO DIPLO IMASTE KALITERI .PROSOXI STON VAZELO PETROPULO EXI MISOS APENANTI MAS KALI TIXI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αν χτύπα ξύλο χτυπήσει ο Καπάνταης τι κάνουμε?? Α Μ Ε Σ Α επιθετικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή