Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο | Φωνάζουμε επιτέλους: "ΤΕΛΟΣ" αλλά και "ΑΡΧΗ"»

Το μήνυμα των Πανθήρων για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό

Το μήνυμα των Πανθήρων για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Αναλυτικά: 

"Τέσσερα χρόνια στο βούρκο της γ' εθνικής. Τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, για τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας. Τέσσερα χρόνια, που ζήσαμε, είδαμε, βιώσαμε στιγμές και καταστάσεις, που ούτε... ζωγραφιστές (τις περισσότερες εξ αυτών), δεν θέλουμε να τις δούμε ξανά.

Τέσσερα χρόνια όμως, αντέξαμε. Παλέψαμε. Μετρηθήκαμε. Και δεν ήμασταν λίγοι. Βρεθήκαμε με τρομερές οπαδικές παρουσίες, σε κάθε γήπεδο της χώρας, σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.
Μείναμε όρθιοι στα δύσκολα, στα... περίεργα. Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης και το Panthers Club, έδιναν καθημερινά τη μάχη τους. Μπήκαν τρικλοποδιές από κάθε κατεύθυνση, υπήρξαν αναποδιές, υπήρξε αυτοκριτική και κριτική. Και να που είμαστε εδώ. Πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι.
Τέσσερα χρόνια μετά, από τον υποβιβασμό και την ουσιαστική διάλυση, τέσσερα χρόνια μετά τις συνελεύσεις στα τσιμέντα της Θ.3, τέσσερα χρόνια μετά, από το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη γ' εθνική, κλείνει ένας κύκλος. Φωνάζουμε επιτέλους: «ΤΕΛΟΣ» αλλά και «ΑΡΧΗ».
Την Κυριακή 28/4, γεμίζουμε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το γεμίζουμε για εμάς, το γεμίζουμε για όλους όσους πάλεψαν αυτά τα τέσσερα χρόνια, να κρατήσουν το Panthers Club και το Σύλλογο όρθιο.
Το γεμίζουμε για τους οπαδούς, για τα αδέλφια μας εκεί ψηλά, τους φιλάθλους, τους παίκτες που τα έδωσαν όλα για την ασπίδα στην καρδιά, τους προπονητές, το σταφ, τους ανθρώπους σε όλα τα πόστα που κράτησαν τη φλόγα ζωντανή, την ιδέα του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης ψηλά και περήφανα.
Την Κυριακή 28/4, ντυμένοι όλοι με τα χρώματά μας, το κόκκινο και το μπλε, από νωρίς, πλημμυρίζουμε τους δρόμους της πόλης μας, μπαίνουμε από νωρίς στο γήπεδο και ζούμε το... Τέλος και την Αρχή, μιας εποχής. Ονειρευόμαστε ξανά.
Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης επιστρέφει... Την Κυριακή το δείχνουμε παντού. Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο! Τρέλα πουλάμε από τη... Β' ρε!
Κυριακή 28/4, 16:00 Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης - αλμυρός γαζίου
---------------------------------
ΥΓ. Για το παιχνίδι της Κυριακής, θα υπάρξει γενική είσοδος στη Θ.3 10 ευρώ.
Γνωρίζουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες και ζητούμε την κατανόηση του κόσμου. Ωστόσο, οι άμεσες και σοβαρές ανάγκες αδελφών μας, αλλά και οι δράσεις που «τρέχει» το Panthers Club, όπως το 8ο φεστιβάλ «Καψούρα και Αλητεία» που πλησιάζει (25 Μαΐου), θέλουν τη στήριξη όλων μας, είτε κάποιος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στη Θ.3, είτε θα έρθει μετά από καιρό στο γήπεδο.
ΥΓ.2 Στηρίζουμε όλοι το μπαρ του Συνδέσμου, αγοράζοντας τις μπύρες μας από κει. Στο χώρο θα υπάρχουν και τα νέα T-shirt του Panthers Club (15 ευρώ - Μπορείτε να δείτε τα σχέδια στο πρώτο σχόλιο), ενώ θα υπάρξει και το καθιερωμένο πλέον ψήσιμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια