Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γ' Εθνική... τέλος! Ο Πανιώνιος επιστρέφει!

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά. Ο Πανιώνιος αφήνει και τυπικά πίσω του το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής  και επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγ...

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά. Ο Πανιώνιος αφήνει και τυπικά πίσω του το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ιστορικός έβγαλε την υποχρέωση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αλμυρό (ισοπαλία 1-1), ολοκλήρωσε την φετινή εξαιρετική του σεζόν στην τρίτη κατηγορία και στο φινάλε της αναμέτρησης όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Superleague 2.

Για την ιστορία ο αγώνας έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με γκολ του Πότσι και ο Αλμυρός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όπου μετά από πλασέ του Αγαπάκη, ο Μπρέγκου δεν κατάφερε να διώξει πάνω από την γραμμή και έσπρωξε άθελα του την μπάλα προς τα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε δύο δοκάρια με τους Γεμιστό και Γροντή, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει. Βέβαια, αυτό λίγο ενδιαφέρον είχε για τον κόσμο.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους περίπου 5.500 χιλιάδες φίλους του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν την άνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και τους παίκτες της ομάδας να το χαίρονται με την ψυχή τους κατά την διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Διονέλλης (79' Παυλάκης), Χοτζάλι (79' Ξυγκόρος), Ζούλιας, Ποτουρίδης (68' Τσιμιδόπουλος), Πότσι (55' Στούπης), Μπρέγκου, Γροντής, Μπουρλάκης, Γεμιστός (55' Aρναρέλλης), Ιγνατίδης.

Περισσότερα σε λίγο...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια