Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντίδος: «Ευκαιρία να αγωνιστώ σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

  Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Νίκος Παντίδος μίλησε για τα συναισθήματά του που φοράε...

 

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Νίκος Παντίδος μίλησε για τα συναισθήματά του που φοράει τη φανέλα των «κυανέρυθρων», τον λόγο που επέλεξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και για τον αγώνα με την ΑΕΚ.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του που φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία ν' αγωνιστώ σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Πανιώνιος. Θα προσπαθήσω από εδώ και στο εξής να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον Πανιώνιο: "Υπήρχε ένα θέμα που είχα με τον προπονητή μου στον Άρη (Αλκαράθ), δεν μπορούσα να εργαστώ κάτω από ορισμένες συνθήκες και το καλύτερο για τις δύο πλευρές ήταν να λύσουμε από κοινού το συμβόλαιο".

Για το αν μίλησε με κάποιον από τον Πανιώνιο πριν πάρει την απόφασή του: "Είχαν γίνει κάποιες επαφές, ναι. Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μένα και το καλύτερο ήταν να έρθω σ' αυτή την ομάδα".

Για τις φιλοδοξίες του: "Να βοηθήσω και να βοηθηθώ από τον Πανιώνιο, θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στο τέλος να πάνε όλα καλά".

Για την κατάστασή του: "Δεν έχασα κάποια προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω, από τον αγώνα με την ΑΕΚ κιόλας θα είμαι έτοιμος".

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ έχει αρχίσει σιγά, σιγά να βρίσκει ρυθμό. Προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα, νικηφόρο και θα έχει καλή ψυχολογία. Πιστεύω όμως πως αν μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Για το τι ξεχωρίζει από την ΑΕΚ: "Έχει πολλούς καλούς παίκτες μπροστά και γρήγορους, ειδικά ο Πετρόπουλος, πρέπει να τον προσέξουμε γιατί βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αν προσπαθήσουμε και οι 11, όποιοι κληθούν να παίξουν, πιστεύω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απολύτως".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Πανιωνίου: "Θα τα δώσω όλα και στο τέλος πιστεύω πως θα είμαστε όλοι χαρούμενοι".

1 σχόλιο

  1. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ Κ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή