Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: Θέλουμε πιο πολύ τη νίκη

Ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη επί του Λεβαδεια...

Ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και τα σημεία που πρέπει να εστιάσουν οι «κυανέρυθροι».


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας: "Ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε όλοι, το περιμέναμε όλοι. Τέτοιες νίκες είναι σπουδαίες και σημαντικές για όλους μας. Τα παιδιά έδειξαν ένα απίστευτο πείσμα, θάρρος, δύναμη. Δεν παράτησαν στιγμή τον αγώνα και καταφέρανε να κερδίσουν έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το μόνο που μένει είναι οι 3 βαθμοί, φτάσαμε τους 25 και κοιτάζουμε τη συνέχεια και μας έφυγε ένα μικρός βάρος, που όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά, είχαμε μέσα μας μια εσωτερική πίεση".

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και την ιδιαιτερότητά του: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ δείχνει μεταμορφωμένη, ήδη έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το δεύτερο γύρο, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο κύριος Λίνεν έχει διαφοροποιήσει το σχηματισμό της, παίζει έναν "καθαρό" ρόμβο. Έχουμε επικεντρωθεί σε κάποια στοιχεία. Αν όμως εμείς δείξουμε τα στοιχεία που εμφανίσαμε το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να πάρουμε κάτι θετικό απ' αυτό το παιχνίδι. Κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα".

Για το τι ξεχωρίζει από την ΑΕΚ: "Σίγουρα, ο Πετρόπουλος έχει δώσει κάποια ώθηση στην ΑΕΚ. Μάλιστα, σε τρία παιχνίδια έχει σκοράρει 3 φορές. Έχει χαρίσει πόντους στην ομάδα. Νομίζω, ότι δεν είναι μόνο ο Πετρόπουλος. Η αλλαγή στο τακτικό κομμάτι, ο σχηματισμός της ΑΕΚ, ο ρόμβος, είναι ένα επιθετικό σύστημα που δίνει την ευχέρεια να πιέζει πιο ψηλά στην πρώτη μπάλα. Νομίζω, θα είναι παιχνίδι δύσκολο, θα υπάρχει πολύ πάθος και όποιος το θέλει πιο πολύ και εμείς είμαστε αυτοί που το θέλουμε, νομίζω πως θα κερδίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια