Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίμα: Περιμένουμε πολλά από τον Σάμαρη, έχει δυνατότητες!

Ο Νόνι Λίμα έδωσε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής στον Ανδρέα Σάμαρη και στις δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λό...

Ο Νόνι Λίμα έδωσε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 19ης αγωνιστικής στον Ανδρέα Σάμαρη και στις δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα μέσο του Ιστορικού.


Για την βράβευση του Ανδρέα Σάμαρη:

"Ήταν πάρα πολύ ωραίο το γκολ του. Και χάρηκα πάρα πολύ. Έχω πει στον Ανδρέα, επειδή έχει πολύ δυνατά πόδια και στις προπονήσεις κάνουμε κάποιες ασκήσεις, βλέπω ότι έχει δυνατότητες. Πάντα του λέω, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνει τουλάχιστον 5-6 σουτ στο τέρμα. Άσχετα αν θα μπει γκολ ή όχι. Το ζητάω συνέχεια γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα πετύχει γκολ. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πάρα πολύ καλός παίκτης και αν προσέχει και είναι πιο ήρεμος στο παιχνίδι του μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Αρχίζει και δείχνει τον καλό του εαυτό και για αυτό είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα. Περιμένουμε πάρα πολλά από τον Ανδρέα γιατί έχει τις δυνατότητες".

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

"Πάντα με την ΑΕΚ είναι δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που αρέσει στον κόσμο. Στις προπονήσεις, μαζί με τον προπονητή μας, τον Ελευθερόπουλο δουλεύουμε πάρα πολύ, ειδικά σε θέματα τακτικής. Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγαίνουν και στο γήπεδο. Έχουμε έναν στόχο στο παιχνίδι μας. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό αρέσει στον κόσμο".

2 σχόλια

  1. Γεια σου Λιμα ΠΑΙΚΤΑΡΑ.......Τιμησες την φανελα σαν παιχτης οσο λιγοι ελληνες και τωρα εισαι και παλι κοντα να συνεχισεις να κοσμεις με την παρουσια σου τον Ιστορικο.Σε ευχαριστουμε.Οσο για τον Σαμαρη ας τον χαρουμε οσο προλαβαινουμε και μακαρι να παει και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lima....one of the most important players in Red-Blue history....probably the most important foreigner-turned-Greek...

    ΑπάντησηΔιαγραφή