Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με καλεσμένο τον Σωτήρη Πίσπα (VIDEO)

Πλούσιο ρεπορτάζ, κυανέρυθρη κουβέντα και έναν εκλεκτό καλεσμένο περιείχε η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (21/04) στην Web TV του panio...

Πλούσιο ρεπορτάζ, κυανέρυθρη κουβέντα και έναν εκλεκτό καλεσμένο περιείχε η Live Πανιώνια Εκπομπή της Τετάρτης (21/04) στην Web TV του panionianea.gr.

Δύο ώρες διήρκησε η ζωντανή εκπομπή στην διαδικτυακή τηλεόραση του panionianea.gr. Ο Γιώργος Καρμίρης, μαζί με τους Παναγιώτη Κυπραίο και Κωνσταντίνο Δραγούνη ήταν κανονικά στην... θέση του και συζήτησαν με όλο τον κόσμο του Ιστορικού για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα. Σταθήκαμε -κυρίως- στον ποδοσφαιρικό Πανιώνοπου κόντρα στην Μαρκό πέτυχε την 5η του νίκη σε ισάριθμα ματς. Το "τρίτο ημίχρονο" από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, προστέθηκε στην παρέα μας και ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Γ' Εθνικής Κυριάκος Παντζαρίδης, ο οποίος και έδωσε τα... φώτα του γενικότερα για τις ομάδες του 6ου ομίλου, αλλά και ειδικότερα για τον Εθνικό που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος την Κυριακή.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ζωντανά ο ποδοσφαιριστής του Ιστορικού Σωτήρης Πίσπας, o οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εξαιρετική έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό, την συνέχεια της σεζόν, αλλά και για την δική του παρουσία στον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια