Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Πανιώνιος είχε άρωμα Ακαδημίας!

Διαβάστε το ποστάρισμα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Πανιωνίου: Στον αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την 32η αγωνιστική...

Διαβάστε το ποστάρισμα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Πανιωνίου:

Στον αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης για την 32η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής, ο Πανιώνιος νίκησε εύκολα τον Ατρόμητο Πειραιά με 4-0.

Το γεγονός της ημέρας όμως ήταν η συμμετοχή στο βασικό σχήμα της ομάδας των Θανάση Στρατη, Κωνσταντίνου Τσιμιδόπουλου και Αλέξανδρου Λαύκα, ποδοσφαιριστών προερχόμενων από την Ακαδημία μας, αλλά και η είσοδος ως αλλαγή των ποδοσφαιριστών της Κ17 Χρήστου Λακατή, Λύσανδρου Θωμάκου και Έκτορα Οθωναίου. Η παρουσία τους στο γήπεδο ήταν κάτι περισσότερο από θετική, ενώ η μεγάλη στιγμή ήρθε όταν ο Λύσανδρος Θωμάκος με ψύχραιμο και έξυπνο πλασέ σημείωσε το 4-0, λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση των 17 ετών ζωής!
Ως Ακαδημία αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για την συμμετοχή και την εξαιρετική εικόνα των ποδοσφαιριστών μας που σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και για την πρώτη παρουσία του επίσης νεαρού Χάρη Παπαχαραλάμπους στο βασικό σχήμα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση!
Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Γεωργιάδη για την ευκαιρία που έδωσε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να δείξουν τις δυνατότητες τους σε αυτόν τον αγώνα πρωταθλήματος.
Συνεχίζουμε με προσήλωση την σκληρή δουλειά.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!
Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια