Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eριξε «ντόρντια» με νεανικό... άρωμα ο Iστορικός!

Ο Πανιώνιος με... νεανικό αίμα επικράτησε εύκολα με 4-0 του Ατρομητου Πειραιά, για την 32η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Ο Πανιώνιος με... νεανικό αίμα επικράτησε εύκολα με 4-0 του Ατρομητου Πειραιά, για την 32η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, όπως οι Φερεκίδης, Τσιμιδόπουλος, Στρατής, Λαύκας, Παπαχαραλάμπους και οι μικροί από την Κ17 Λακατής, Θωμάκος, Οθωναίος.

Η ομάδα του Γεωργιάδη μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση, καθώς σημείωσαν τέσσερα τέρματα και δημιούργησαν πολλές ακόμα ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός σημείωσε δύο τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Αρναρέλλης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 13ο λεπτό. Το 2-0 έκανε στις καθυστερήσεις του 45λεπτου ο Ιγνατίδης με ωραίο σουτ.

Στο 68' ο Γροντής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε τρία τέρματα της ομάδας, ενώ το τελικό 4-0 εγραψε ο 17χρονος Θωμάκος στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου.

Πλέον ο Ιστορικός δύο αγωνιστικές πριν τι φινάλε της σεζόν βρίσκεται 12 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Εθνικό. 

Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κυριαζής (Έβρου)-Μαυρομάτης (Δωδεκανήσου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Στρατής, Χοτζάλλι (70' Λακατής), Διονέλλης, Παντελίδης, Αρναρέλλης (59' Μπουρλάκης), Ιγνατίδης, Γροντής, Λαύκας (70' Οθωναίος), Παπαχαραλάμπους (84' Παυλάκης), Τσιμιδόπουλος, Φερεκίδης (70' Θωμάκος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φώτης Βολονάκης): Γκιμούσης, Τσάκα, Ρηγόπουλος, Ατσάβες, Αποστόλου, Σανσάρογλου, Σταθακόπουλος, Ζορμπάς, Λέλος (59' Νακόλης), Μπιλικαΐδης, Μούκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος


Δεν υπάρχουν σχόλια