Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Σοβαροί για το καλύτερο»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με την ΑΕΚ (20/05) μίλησε ο Μανώλης Σιώπης. Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου ανέφερε-μεταξ...

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με την ΑΕΚ (20/05) μίλησε ο Μανώλης Σιώπης.

Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου ανέφερε-μεταξύ άλλων- πως η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, να μην επηρεαστεί από την φιέστα του αντιπάλου για το Κύπελλο, ώστε να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, τόνισε ότι όσα προηγήθηκαν με την αναβολή του ματς, λόγω του τελικού του Κυπέλλου, στέρησαν από τον ίδιο και τους συμπαίκτες τον ρυθμό των αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αλλαγή του προγράμματος: «Έγινε ένα μπέρδεμα (σ.σ. με τον τελικό Κυπέλλου), εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το παιχνίδι τώρα με την ΑΕΚ. Δουλέψαμε όλες αυτές τι μέρες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας»

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από αυτή την αλλαγή: «Από την στιγμή που περιμέναμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και τελικά δεν έγινε αυτό λογικό είναι να χάσεις λίγο ρυθμό. Η ΑΕΚ θα έχει ρυθμό, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ θα κάνει την φιέστα στο ματς με τον Πανιώνιος: «Η ΑΕΚ θα κάνει φιέστα, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θα είναι σίγουρα δύσκολο ματς».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια