Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ!

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play off κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ...

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play off κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι ξεκίνησαν με ισοπαλία την διαδικασία του "μίνι πρωταθλήματος" (με τον ΠΑΟ), θέλουν να δείξουν και κόντρα στην ΑΕΚ το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν βαθμούς ή βαθμό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς εκτός από τον τραυματία Τζανδάρη έχει κανονικά στην διάθεση του τους υπόλοιπους παίκτες του.

Η αποστολή αποτελείται από 21 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Στα της ενδεκάδας ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να μην αλλάξει τα πλάνα του και το πιο πιθανό είναι να δούμε την ίδια ενδεκάδα με αυτή που ξεκίνησε και κόντρα στον ΠΑΟ. Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπακασέτας, Καθάριος και Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη, η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελείται από τους: Ανέστη, Άρθο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπακάκη, Αραβίδη, Τζιμπούρ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια