Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοπαλία στη Μύκονο για τoν Πανιωνίο

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την Μύκονο, για την 22η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την Μύκονο, για την 22η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Η ομάδα του Παπαπανάγη αν και προηγήθηκε, τελικά δεν κατάφερε να φύγει με το "τρίποντο" από το νησί των ανέμων, χάνοντας έτσι έδαφος για την πρώτη θέση και την άνοδο.

Το σκορ άνοιξε ο Ιστορικός στο 7' με τον Μπρέγκου, όμως πριν το φινάλε του ημιχρόνου ισοφάρισε ο Ζγκούρι για τους γηπεδούχους. 

Οι κυανέρυθροι δεν είχαν ιδιαίτερα καλή εικόνα, ωστόσο έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Αλατσάκη.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα λίγο έλειψε πάντως ο Πανιώνιος να πετύχει το γκολ της νίκης, όταν η προβολή του Τσιμπόκα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 7' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στη κίνηση, μετά από σέντρα του Πίσπα. 

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, ανέβασαν την πίεση τους και στο 32' έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από μια βαθιά μπαλιά, ο Μίχος βρέθηκε στο έδαφος (υποψία  φάουλ), ο Ζγκούρι βγήκε σε θέση τετ α τετ, πρόλαβε τον Αντωνόπουλο και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο, λόγω των πολλών καθυστερήσεων που έκαναν οι παίκτες της Μυκόνου, ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά.

Στο πρώτο μισό του δευτέρου 45λεπτου οι κυανέρυθροι δεν είχαν καλή εικόνα, με την Μύκονο να έχει περισσότερους χώρους, χωρίς όμως να απειλεί.

Στα τελευταία 15η λεπτά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, μετέφερε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο των γηπεδούχων και στο 83' έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει το γκολ της νίκης. Μετά από πάσα του Γροντη, ο Τσιμπόκας έκανε την προβολή, με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η συνέχεια βρήκε εκ νέου τον Ιστορικό να πιέζει, όμως κάποια φαλτσοσφυρίγματα του Αλατσάκη και οι πάρα πολλές καθυστερήσεις των γηπεδούχων δεν του επέτρεψαν να βρει το γκολ της νίκης.

Το τελικό 1-1 βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου απογοητευμένους και εκείνους της Μυκόνου να πανηγυρίζουν έξαλλα, παρά το γεγονός πως ουσιαστικά με αυτή την ισοπαλία η Μύκονος χάνει τις ελπίδες ανόδου.


ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος (84' Κέμπε), Ράγια, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (75' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος, Πινέιρο (91' Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (78' Γροντής), Σέχου (70' Μούντριχας), Καρδάμης, Γκότοβος, Γκίνο, Λίμα (46' Διονέλλης), Τσιμπόκας

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς, μετά τα σημερινά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τη νίκη του Φοίνικα στη Γαστούνη, η Ρόδος στέφεται πρώτη. Δεν βλέπω να χάνει κάπου και θα πάρει και τη διαφορά τερμάτων (με Πανηλειακό και Γύθειο), σε περίπτωση που ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ κάνει το απόλυτο νικών.
    Η μοναδική ελπίδα που υπάρχει ίσως είναι το μάτς της επόμενης αγωνιστικής Φοίνικας – Ρόδος, αλλά απαιτείται συνεργασία (πρίμ) τόσο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ όσο και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αν θέλουν να αφαιρέσουν το πλεονέκτημα της Ρόδου και κριθεί ο τίτλος την τελευταία αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή