Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίσπας: «Τιμή και ευλογία να παίζεις στον Πανιώνιο» (video)

Ο Σωτήρης Πίσπας στην κάμερα του panionianea.gr.

Ο Σωτήρης Πίσπας στην κάμερα του panionianea.gr.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε «σφράγισε» τη νίκη του Ιστορικού επί του Φωστήρα, μίλησε στο Post Game του panionianea.gr TV από τη Νέα Σμύρνη και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο νέο «τρίποντο» της ομάδας, στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Μύκονο, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Παράλληλα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «... είναι τιμή και ευλογία για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στον Πανιώνιο και να δουλεύει με αυτούς τους ανθρώπους», ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην μεγάλη στήριξη που υπάρχει από τον κόσμο των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου:

Για τη νίκη επί του Φωστήρα: «Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, σε όλο το ιατρικό επιτελείο που μας έχει προετοιμάσει φοβερά και είναι καθημερινά δίπλα μας. Ήμασταν καταπληκτικοί, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας κάνει σχεδόν τίποτα και πήραμε τη νίκη που θέλαμε όλοι. Θα πάμε την Τετάρτη στη Μύκονο να τελειώνουμε την δουλειά μας».

Για το ιδανικό ξεκίνημα με γκολ της ομάδας: «Από το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στόχος είναι να μπαίνουμε δυνατά στο παιχνίδι και να σκοράρουμε. Δυστυχώς σε κάποια ματς δεν μπορέσαμε να τελειώνουμε νωρίτερα τα παιχνίδια, τώρα έχουμε δέσει ακόμα περισσότερα και δεν δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είναι τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στον Πανιώνιο και να δουλεύει με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ευλογία».

Για το εξαιρετικό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα: «Πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι. Αυτό φαίνεται και από τα παιδιά του πάγκου, από όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Είμαστε όλοι ένα και παλεύουμε για το καλό του Πανιωνίου. Κανείς δεν έχει το συμφέρον του πρώτα απ’ όλα, παίζουμε για την ομάδα και να γυρίσει γρήγορα ο Πανιώνιος στην πρώτη κατηγορία που ανήκει».

Για την στήριξη του κόσμου: «Είναι ευλογία να έχεις τόσο κόσμο δίπλα σου. Μακάρι να ανοίξουν τα γήπεδα και ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα. Βλέπουμε πόσο αγαπάει ο κόσμος τον Πανιώνιο. Πραγματικά είναι ευκαιρία για κάθε παιδί και νιώθει πραγματικός ποδοσφαιριστής όταν παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον κόσμο στο πλευρό του. Βλέπετε πόσο σημαντικό είναι για μία ομάδα να έχει τόσο λαό στο πλευρό της. Μακάρι να γυρίσει ο κόσμος εκεί που πρέπει να είναι».

Για το ματς με την Μύκονο: «Το ματς με τον Φωστήρα τελείωσε. Τώρα πάμε στη Μύκονο όπως σε όλα τα παιχνίδια, δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίς, να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε, που δεν είναι κάτι άλλο από την πρώτη θέση. Δεν μπορεί να πει κάποια ομάδα ότι αξίζει κάτι παραπάνω από εμάς. Είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες, τρέχουμε και δεν αφήνουμε δικαιώματα. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μας και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Βήμα – βήμα, πρώτα η Μύκονος και μετά βλέπουμε την συνέχεια».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Πίσπας (στο 14:28 του βίντεο):

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης - Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια