Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο κόσμος βλέπει Πανιώνιο! (video)

Ο Πανιώνιος μπορεί να βρίσκεται φέτος στην Γ' Εθνική, όμως ακόμα και σε αυτή την κατηγορία κάθε παιχνίδι του που μεταδίδεται τηλεοπτικά ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να βρίσκεται φέτος στην Γ' Εθνική, όμως ακόμα και σε αυτή την κατηγορία κάθε παιχνίδι του που μεταδίδεται τηλεοπτικά στο διαδίκτυο «καθηλώνει» χιλιάδες κόσμου στους... δέκτες του!

Ο αγώνας κόντρα στον Φωστήρα, όπως και όλοι οι φετινοί εντός έδρας αγώνες του Ιστορικού, μεταδόθηκε ζωντανά στο επίσημο κανάλι του Πανιωνίου στο youtube σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Και αυτή τη φορά ήταν πραγματικά πολύς ο φίλαθλος κόσμος που πήρε την θέση του μπροστά από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή του για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του Δημήτρη Κοροπούλη.

Περίπου 2.500 δέκτες συντονίστηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ενώ το βίντεο του αγώνα, λίγες ώρες μετά τη λήξη, έχει ξεπεράσει τις 30.000 θεάσεις που συνεχώς ανεβαίνουν.

Ο φετινός Πανιώνιος, ο οποίος βγάζει υγεία και κυανέρυθρο πάθος, έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρων των φιλάθλων του -και όχι μόνο- και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα που έχει στις τηλεοπτικές του μεταδόσεις! 

Να τονίσουμε, τέλος, πως στο σχολιασμό του αγώνα με τον Φωστήρα ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος, ο οποίος είναι και... γούρικος για τον Ιστορικό, καθώς είχε δώσει το "παρών" και στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό που επίσης ο Πανιώνιος είχε πάρει το "τρίποντο".

Το βίντεο του αγώνα:

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια