Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ο Πανιώνιος χατίρια δεν θέλει και δεν δέχεται από κανέναν!» (video)

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο Δημήτρης Κοροπούλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αποκλειστικά στα panionianea . gr

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο Δημήτρης Κοροπούλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αποκλειστικά στα panionianea.gr μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Πανιωνίου με τον Φωστήρα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού μίλησε στο Post Game του panionianea.gr TV από τη Νέα Σμύρνη και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη των κυανέρυθρων επί της ομάδας του Ταύρου, όσο και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Παράλληλα, εξέφρασε την χαρά του για τα όσα πετυχαίνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του, κάλεσε τον κόσμο να σταθεί έως το τέλος δίπλα στην ομάδα και τόνισε χαρακτηριστικά πως «… αυτός ο σύλλογος με αυτή την ιστορία δεν μπορεί και δεν θα σβήσει ποτέ!».

Επίσης, άφησε αιχμές για την πρόσφατη παραίτηση του πρώην -πλέον- προπονητή του Φωστήρα Βαγγέλη Σταυρακόπουλου τις παραμονές του αγώνα με την Ηλιούπολη, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του ίδιου είναι πάντα οι αντίπαλοι να δίνουν το 100% απέναντι στον Ιστορικό, αφού «…ο Πανιώνιος χατίρια δεν θέλει και δεν δέχεται από κανέναν!

Αναλυτικά όσα είπε ο coach του Πανιωνίου:

Για τη νίκη επί του Φωστήρα: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την χαρά που νιώθουμε
και την ευγνωμοσύνη για την προσπάθεια αυτών των παιδιών. Έχει καταντήσει λίγο ΄κουραστικό για την κατάθεση ψυχή και το Πανιώνιο πάθος των παιδιών, αλλά νομίζω είδατε και εσείς στο ματς ότι τα παιδιά είχαν εξαιρετική εμφάνιση, δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τέσσερις μέρες, απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Η προσοχή μας όλη πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να υπερασπιστούμε όλα αυτά που έχουμε χτίσει όλο αυτόν τον καιρό. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος, βγάζω το καπέλο σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να σταθούμε όλοι δίπλα τους μέχρι το τέλος, με καθαρό μυαλό, όπως αρμόζει στον σύλλογο που υπηρετούμε. Έχουμε ακόμα πολλά να δούμε και να δώσουμε. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

Για το δυνατό ξεκίνημα με γκολ της ομάδας: «Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία και το πρωτάθλημα θα έχουμε πολλά να πούμε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα απ’ ότι βλέπετε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Εγώ θέλω να σταθώ, επειδή γνωρίζεται ότι είμαι γέννημα θρέμμα του συλλόγου, είναι ότι αρκετοί θεωρούσαν πως επειδή κερδίσαμε κάποια παιχνίδια με 1-0, κάποιες φορές παίζοντας και λίγο πιο αμυντικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα, αρκετοί εξ ημών της οικογένειας του Πανιωνίου θεωρούσαν ότι αυτή η ομάδα δεν θα τα καταφέρει και ότι δεν έχει μέλλον. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι όλα τα χρόνια πιστεύουν ακριβώς το ίδιο. Εμείς είμαστε εδώ για να δείξουμε κάτι διαφορετικό, για να δώσουμε πνοή και όραμα στον ταλαιπωρημένο κόσμο του Πανιωνίου και να τους δείξουμε ότι αυτός ο σύλλογος με αυτή την ιστορία δεν μπορεί και δεν θα σβήσει ποτέ!».

Για τον πλουραλισμό που υπάρχει στο ρόστερ: «Αυτός ο πλουραλισμός έχει να κάνει μόνο με την τεράστια δουλειά που καθημερινά, 24 ωρες το 24ωρο, γίνεται από όλους τους ανθρώπους που τρέχουν αυτόν τον σύλλογο. Από την διοίκηση μέχρι τους φροντιστές. Όλοι δουλεύουμε για να μπορούν να παρουσιάζονται συνέχεια καινούργια παιδιά, να βγαίνουν στο προσκήνιο νέοι παίκτες και δίνουν πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα, χωρίς να φαίνεται το παραμικρό κενό. Δεν έχουμε αυταπάτες βέβαια, ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά 17-18 χρονών έχουν αδυναμίες. Το πολύ σημαντικό είναι το όραμα που μα δίνουν. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον».

Για τους… αντιπάλους: «Πάντα θα πρέπει να κοιτάμε και ποιοι είναι οι αντίπαλοι μας. Παίζαμε με μία ομάδα ιστορική για την κατηγορία, η οποία αποτελείται από έμπειρους παίκτες και αυτή η ομάδα είχε την τιμή να καθοδηγείται για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον καλύτερο προπονητή τουλάχιστον σε αυτές τις κατηγορίες, τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, ο οποίος για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω παραιτήθηκε πριν από το παιχνίδι του Φωστήρα με τον βασικό διεκδικητή (Ηλιούπολη) και ενώ ο Φωστήρας ακόμα βρισκόταν σε τροχιά πρωταθλήματος. Είχε κάνει πολύ καλή πορεία και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αυτό που είπα εγώ στους παίκτες μου, είναι πως θέλω να δεχόμαστε πίεση, να δίνει ο αντίπαλος κόντρα σε εμάς το 100%, έτσι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Πανιώνιος χατίρια δεν θέλει και δεν δέχεται από κανέναν!».

Για το παιχνίδι-τελικός με την Μύκονο: «Μπήκα πραγματικά χαρούμενος στα αποδυτήρια και ανακοίνωσα στα παιδιά ότι η Μύκονος κέρδισε, άρα την Τετάρτη είναι ολοζώντανη και κυνηγάει τη νίκη για να σώσει την κατηγορία. Εγώ προσωπικά, ως προπονητής αυτής της ομάδας, αυτό ήθελα. Ήθελα να πάμε εκεί και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ότι ο αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί λεπτό. Αυτό που μας αξίζει, θέλουμε να το παίρνουμε μέσα στο γήπεδο».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοροπούλης (στο 26:47 του βίντεο):
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια