Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη πρωτιάς για τον ασταμάτητο Ιστορικό!

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε του Φωστήρα με 2-0

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε του Φωστήρα με 2-0
για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Ιστορικός με το... τρίποντο που πήρε έκανε άλμα για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και να συμμετάσχει στα Play-Off ανόδου.

Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος θέλει μία νίκη την 10η αγωνιστική (Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021) εκτός έδρας απέναντι στη Μύκονο για να σιγουρέψει την πρωτιά του στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Επίσης ο Ιστορικός είναι μπροστά πλέον με 4 βαθμούς από την Ηλιούπολη που έκανε σήμερα (30/5) το ρεπό της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα.

Ο Λεωνίδας Μούντριχας βρήκε πολύ ωραία τον Νίνο στο ύψος της μικρής περιοχής του Φωστήρα και ο τελευταίος με άψογο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σταδιακά και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο υπήρξαν σκληρά μαρκαρίσματα και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Στο 33’ ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο την κεφαλιά του Μούντριχα μετά από εκτέλεση φάουλ του Γροντή μπλόκαρε ο Μπαντίκος.

Στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Φωστήρας απείλησε σοβαρά τα καρέ του Πανιωνίου.

Στο 45’+1’ ο Αλεξίου με σέντρα βρήκε τον Μπερνιδάκη, ωστόσο η κεφάλια του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Στουρνάρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με το Πανιώνιο να μπαίνει φουριόζος και να θέλει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα σιγούρευε την υπόθεση νίκη.

Στο 49' ο Ιστορικός έφτασε πολύ κοντά, όταν ο Μπρέγκου εκτέλεσε κόρνερ, ο Πίσπας άφησε για τον Γροντή, του οποίο το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντίκου.

Δύο λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο γκολ του Ιστορικού, όταν στο 51' ο Λιούμης δοκίμασε σουτ, η μπάλα κόντραρε στους παίκτες του Φωστήρα εκείνη στρώθηκε στο Πίσπα, ο οποίος με σουτ "νίκησε" τον Μπαντίκο για το 2-0 του Πανιωνίου.

Στο 65' ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 3-0, όταν ο Λάμψιας με ατομική προσπάθεια έβγαλε σέντρα στη μικρή περιοχή του Φωστήρα, μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Γροντή του οποίου το σουτ απομάκρυνε στη γωνία του ο Μπαντίκος.

Στο 75' και πάλι ο Ιστορικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Νίνο με ωραία ατομική ενέργεια βρήκε τον Γροντή, ο οποίος πλάσαρε τον Μπαντίκο, με τον τελευταίο να του λέει πάλι όχι.

Στο 78' ο Φωστήρας έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ, όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε φάουλ, ο Μπερνιδάκης πήρε την κεφαλιά στη περιοχή του Πανιωνίου με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Στουρνάρα.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη διαχειρίστηκαν πολύ καλά το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη στο "κυνήγι" της πρώτης θέσης του 6ου Ομίλου που θα δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off ανόδου για τον Πανιώνιο.

Αξίζει ν' αναφέρουμε ότι ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πανιωνίου Πίσπας αποχώρησε τραυματίας στο 57' με τον Παπαδόπουλο να παίρνει την θέση του.

Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό το τραύμα για τον νεαρό άσο του Ιστορικού και να υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κοροπούλη στο εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (2/6/2021) απέναντι στη Μύκονο.

Η Ταυτότητα του αγώνα

9η Αγωνιστική 6ου Ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Πανιώνιος-Φωστήρας 2-0


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης):
Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγγορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (76’ Αργυρίου), Πίσπας (57’ Παπαδόπουλος), Λιούμης (85’ Σταμάτης), Γροντής (85’ Κουτσάκης), Μούντριχας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σήφης Βενάκης):
Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μαρής Μπέλερης, Ντούνιας (80’ Κουλούρης), Λέκκας (57’ Ταμπάκης), Μαρίνου, Μπερνιδάκης.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Επόπτες: Αλέξανδρος Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά)

Παρατηρητής: Θεόδωρος Χαραλάμπους (Αθηνών)

Σκόρερ: 4’ Νίνο, 51’ Πίσπας

Δοκάρια: 49’ Γροντής, 78’ Μπερνιδάκης

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια