Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεμάτος νιάτα και υγεία!

Άρθρο του Δημήτρη Θεοδώρου για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο... Για τους πολλούς, ο υποβιβασμός του το περασμένο καλοκαίρι ενδεχομένως να ισοδ...

Άρθρο του Δημήτρη Θεοδώρου για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο...

Για τους πολλούς, ο υποβιβασμός του το περασμένο καλοκαίρι ενδεχομένως να ισοδυναμούσε με καταστροφή. Στα μάτια, όμως, εκείνων που ζούσαν από κοντά την φθορά των τελευταίων -πολλών- ετών, η πτώση έμοιαζε με μία προδιαγεγραμμένη πορεία, που όμως θα «γεννούσε» και μία μοναδική ευκαιρία για κάθαρση. 

Για απαλλαγή από όλους όσοι τον λυμαίνονταν και, εν τέλει, τον οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση. Ο Πανιώνιος της φετινής σεζόν θυμίζει σε ελάχιστα εκείνον της περσινής, που ψυχορραγούσε, φτάνοντας στο σημείο να προκαλεί οίκτο σε εχθρούς και φίλους. 

Το εγχείρημα που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είχε ως μπροστάρη τον -γνωστό για τα πανιώνια αισθήματά του- επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μανιάτη τον κατάλληλο να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή στο τμήμα και να «τρέξει» για τις λύσεις σε όσα θέματα θα προέκυπταν στην πορεία. Συνεπικουρούμενος από τον Φώτη Κωσταρίδη και άλλα, γνώριμα πρόσωπα στην κυανέρυθρη κοινότητα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φροντίζει ώστε να λειτουργούν τα πάντα σε επαγγελματικά πρότυπα. 

Ο «φρέσκος» Πανιώνιος στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν «ανδρωθεί» στις περίφημες ακαδημίες του, αλλά και σε ελάχιστες έμπειρους, των οποίων η παρουσία κρίνεται καθοριστική τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Το -αγωνιστικό- γεγονός σε αυτούς τους πρώτους μήνες ήταν η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ μετά από εννέα χρόνια, που είχε διττό σκοπό: αφενός να συνδράμει σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αφετέρου να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. 

Εξίσου πολύτιμη κρίνεται και η παρουσία του Δημήτρη Γροντή, ο οποίος έχει συνεισφέρει αισθητά σε αυτό το «τρία στα τρία» με το οποίο έχουν εκκινήσει οι κυανέρυθροι στον 6ο όμιλο. Από την τεχνική ηγεσία δίνει τις κατευθύνσεις για ορθολογικό ποδόσφαιρο ο 41χρονος Δημήτρης Κοροπούλης, πρόσωπο ταυτισμένο με τον προσφυγικό σύλλογο έπειτα από εικοσιένα χρόνια προσφοράς στα τμήματα υποδομής του. 

Βραχυπρόθεσμος στόχος του Πανιωνίου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρωτιά στον όμιλο. Όσο για τον μακροπρόθεσμο, η απάντηση μοιάζει πιο εύκολη: επάνοδος στη Super League!

Από την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ»

Δεν υπάρχουν σχόλια