Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάκης Διόγος: «Φτάσαμε να μοιάζει λυτρωτική η ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι θα δεχθεί τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική»

Το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ του Μάκη Διόγου για τον Πανιώνιο. Υπάρχουν δύο ανακοινώσεις που περιμένουμε για τον Πανιώνιο. Η μία προέρχεται από ...

Το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ του Μάκη Διόγου για τον Πανιώνιο.

Υπάρχουν δύο ανακοινώσεις που περιμένουμε για τον Πανιώνιο. Η μία προέρχεται από τον Νίνο Ζαμάνη όπου θα εξηγήσει και θα αποδείξει με στοιχεία, όπως έχω μάθει, όλες αυτές τις συζητήσεις που είχε όλο αυτό το διάστημα. Προκειμένου να αποδείξει ότι έγιναν οι συζητήσεις αυτές, οι οποίες δυστυχώς ναυάγησαν το προηγούμενο 24ωρο.

Η δεύτερη ανακοίνωση που περιμένουμε, είναι μία ανακοίνωση λυτρωτική ότι δέχεται η ΕΠΟ τον Πανιώνιο στην Γ' Εθνική. Είναι λυτρωτική, γιατί αν ο Πανιώνιος δεν πάει στην Γ', θα πάει στην Γ' ΕΠΣΑ, αν σε δεχτούν και εκεί. Μπορεί δηλαδή η ομάδα να μην πάει και πουθενά.

Η ΕΠΟ συνεδρίασε και είναι θετικό το κλίμα για τον Πανιώνιο και στην ομάδα ετοιμάζονται για την Γ' Εθνική.

Στην σύκεψη που έγινε στην ΠΑΕ την Δευτέρα (22/9) ο κ. Κυριάκος Σκούρας φάνηκε διατεθημένος να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το νέο κομμάτι που μπαίνει. Ο κ. Σκούρας είπε ότι: "Δεν περισσεύει κανένας σε αυτή τη προσπάθεια και ότι έχει βρεθεί το μπάτζετ για να τρέξει η ομάδα στην Γ' Εθνική". 

Να αναφέρουμε, ότι έτσι και αλλιώς λόγω του σχετικού κανονισμού δεν μπορεί η ομάδα να ανέβει από την πρώτη χρονιά, αφού δεν υποβιβάστηκε, αγωνιστικά, αλλά λόγω μη συμμετοχής, λόγω αδυναμίας. Αρα τη πρώτη χρονιά το σχέδιο του κ. Σκούρα είναι να βάλει η ομάδα φέτος τις βάσεις για να ανέβει του χρόνου, κυρίως με παιδιά της Κ19, αλλά και την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών.

Μπορείτε να ακούσετε το ρεπορτάζ του Μάκη Διόγου όπως μεταδόθηκε στον Σπορ fm:

1 σχόλιο

  1. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αφήσουν να περάσει αυτό το σχόλιο αλλά σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία από τον φάκελο αδειοδότησης ο Πανιώνιος έχει σωρευμένες ζημίες 9,8 εκ ευρώ και αρνητική καθαρή θέση 5,67 εκ ευρώ. Επίσης έχει μηδενικά έσοδα από πωλήσεις παικτών την τελευταία διετία. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι πτωχευμένοι είναι άλλοι 3 της SL1 με τα περυσινά στοιχεία (ΠΑΟ,Ατρόμητος και Άρης με τον ΠΑΟ να έχει αρνητική καθαρή θέση 19,1 εκ !!) ενώ 6 ομάδες είναι πρακτικά πτωχευμένες με μηδενική σχεδόν καθαρή θέση. Τέλος κερδοφόρα δεν είναι καμμία ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή