Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποσύρθηκε και τυπικά από την SL2 ο Πανιώνιος - Οι όμιλοι της Γ' Εθνικής

Και επίσημα εκτός Super League 2 βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) απέστειλαν έγγραφο στα γραφεία της Λίγκ...

Και επίσημα εκτός Super League 2 βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) απέστειλαν έγγραφο στα γραφεία της Λίγκας, μέσω του οποίου ανακοινώνουν πως δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Μία αναμενόμενη εξέλιξη, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους επενδυτές.

Ως γνωστόν ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί όυτε στην Football League και πλέον είναι δεδομένη η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μία συμμετοχή, που ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί από το... παράθυρο, αφού έχει ήδη, γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος και έχουν οριστεί οι 10 όμιλοι. Σύμφωνα πληροφορίες, πάντως, οι άνθρωποι της ΕΠΟ φέρονται διατεθημένοι να δεχτούν τον Πανιώνο, προκειμένου η ιστορική ομάδα της Σμύρνης να μπορέσει να αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Έτσι, η ΕΠΟ θα... χωρέσει τον Πανιώνιο σε έναν εκ των δύο ομίλων που μπορεί να τοποθετηθεί. Είτε στον 6ο είτε στον 7ο. Καθώς σ’ αυτούς τους δύο βρίσκονται οι ομάδες που ανήκουν στην ΕΠΣ Αθηνών, όπως δηλαδή και ο Πανιώνιος. Επειδή, όμως, θα γίνει ορισμός και όχι κλήρωση, στην ομοσπονδία εξετάζουν την τελική τους επιλογή. Ο 6ος όμιλος αποτελείται από 11 ομάδες, ενώ ο 7ος από 13. 

Πάρτε μία γεύση από τους δύο ομίλους: 

6ος όμιλος: ΑΣ Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική. 

7ος όμιλος: Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός, Μολαϊκός

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια