Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οπαδικός πολιτισμός! (photo)

Οι Πάνθηρες για μία ακόμη φορά δείχνουν τον δρόμο για έναν... οπαδικό πολιτισμό! Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, μέσω τη...

Οι Πάνθηρες για μία ακόμη φορά δείχνουν τον δρόμο για έναν... οπαδικό πολιτισμό!

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, μέσω της σελίδας τους στο facebook, αποχαιρέτησαν έναν οπαδό της ΑΕΚ, τον Μάνθο, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, στα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήηρξε και ένα μήνυμα από πλευράς "Original", με τους οργανωμένους της ΑΕΚ να κάνουν λόγο για "οπαδικό σεβασμό". Σίγουρα, όμορφες εικόνες, που μάκαρι να βλέπουμε όλο και πιο συχνά.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων: 

"Ο «οπαδισμός» στην ελλάδα λίγα καλά έχει να επιδείξει.

Αυτά τα λίγα καλά, θεωρούμε χρέος μας να τα παραδεχόμαστε, να τα προβάλουμε και να τα σεβόμαστε.

Ανεξαρτήτου προτίμησης και χρώματος.

Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως μπορούμε να φωτίσουμε τον σωστό δρόμο για τις νέες γενιές.

Τον Μάνθο τον γνωρίσαμε και ήταν από εκείνους που ξεχώριζες. Από εκείνους τους λίγους που τα οπαδικά δεν ήταν λόγος για να σκοτώνεσαι αλλά λόγος για ατελείωτες συζητήσεις.

Πιστέψτε μας, αν ο οπαδισμός ήταν σαν τον Μάνθο και όχι σαν αυτό το σκοτεινό έκτρωμα που είναι σήμερα, θα ζούσαμε σε άλλο κόσμο πιο φωτεινό και όμορφο, με γεμάτα γήπεδα και πραγματική ultras νοοτροπία.

Καλό ταξίδι ρε μάγκα.".

Το σχόλιο από πλευράς "Original":

"Η αναγνώριση από έναν αντίπαλο αποτελεί την ύψιστη τιμή στην μνήμη του αδερφού μας. Φίλοι δεν θα είμαστε ποτέ, οφείλουμε όμως να χαιρετίζουμε τέτοιες δημοσιεύσεις που δείχνουν οπαδικό σεβασμό, μαγκιά και αλληλεγγύη".



2 σχόλια

  1. Μπράβο ρε Πανθήρια. Αυτό είναι Πανιώνιος. Κάτι πολύ διαφορετικό από όλους τους άλλους. Μπράβο και στην original για το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα οπαδικής προτίμησης η ανακοίνωση απο τους Πάνθηρες και η απάντηση της Original δείχει έναν πολιτισμό που αυτοί οι σύλλογοι έχουν να επιδείξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή