Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ποτέ δεν θα συμβιβαστώ να παίζει ο Πανιώνιος για την σωτηρία του»

panionianea.gr - «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα» Από το εισιτήριο διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που του έδωσε ο αείμνηστο...

panionianea.gr - «Ο Πανιώνιος όπως τον έζησα»

Από το εισιτήριο διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που του έδωσε ο αείμνηστος Μάκης Δενδρινός, ένα απόγευμα στον παλιό και… «ορθόδοξο» «Άδωνη», το «μικρόβιο» του Ιστορικού, μπήκε στην καρδιά και στην σκέψη του. Φανατικός λάτρης του μπάσκετ, δεν έχασε παιχνίδι τα 35 τελευταία χρόνια. Και πως να χάσει όταν χρειαζόταν να πάει στο πρώην γήπεδο της Αρτάκης, δυο ώρες πριν από το τζάμπολ για να καθήσει στην θέση του και ήταν "ιεροτελεστία' τα "πριν" και τα "μετά" κάθε αγώνα.

«Μα, ουσιαστικά, δεν καθόμασταν. Δυο ώρες όρθιοι ήμασταν από τις «καλλιτεχνίες» του Φάνη, τα «καρφώματα» του Τέρνερ, τις μπασκετικές ιδέες του Μπόμπαν και δεκάδες άλλες φάσεις των μεγάλων ομάδων που είχε ο Πανιώνιος» θυμάται, ενώ φέρνει στην μνήμη του και τα πρόσφατα «πέτρινα χρόνια» της Β’ Εθνικής και της Α2 κατηγορίας και ήταν η μοναδική φορά που λειτούργησε ως παράγοντας (μέλος της επιτροπής).

Τότε που δήλωσε παρών στο προσκλητήριο που σήμανε η ακαδημία μπάσκετ του Ιστορικού για να στηρίξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να «ξεκολλήσει το καρό» γρήγορα από το… Κορωπί και τις άλλες, «άγνωστες» έδρες που έπαιξε η ομάδα.

«Και ασχολήθηκα γιατί, εκτός της πρόσκλησης του Θανάση Κωνσταντώνη που εμπιστεύομαι, ήταν ιστορική υποχρέωση όλων μας να μην μείνει ο Πανιώνιος του Βαρίκα και άλλων παραγόντων που τον είχαν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ, για πολλά χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες» λέει ο Ίναχος Παππάς που έρχεται στην στήλη «Ο Πανιώνιος, όπως τον έζησα» και ξετυλίγει το «κουβάρι» των αναμνήσεων του, ενώ εκφράζει και το μαράζι του: «Ποτέ δεν θα συμβιβαστώ να βλέπω τον Πανιώνιο να παίζει για την σωτηρία του. Ούτε να βάζω στο βίντεο και να βλέπω παλιές μεγάλες στιγμές αυτής της ομάδας. Η ιστορία μας ορίζει και το μέλλον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια