Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη (video)

Σε ένα όμορφο παιχνίδι η Κ20 του Ιστορικού δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Τρίπολη, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα....

Σε ένα όμορφο παιχνίδι η Κ20 του Ιστορικού δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από την Τρίπολη, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα.

Η ομάδα του Κοροπούλη μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ του Οικονομίδη.

Οι Αρκάδες θέλησαν να ανεβάσουν ρυθμό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Νικολακόπουλου στο 40'. Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 69ο λεπτό ο Αστέρας πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ο Jang με κάθετη ασίστ έβγαλε μόνο τον Νικολακόπουλο, η άμυνα του Πανιωνίου δεν αντέδρασε σωστά και ο νεαρός επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αστρά για το 2-1.

Οι κυανέρυθροι δεν το έβαλαν κάτω και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Τσακιργιάννη στο 75' έκαναν το 2-2, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό.

Στο 83' ο Νικολακόπουλος με ατομική κίνηση μπήκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια