Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτονομία και αυτάρκεια του Πανιώνιου από την ανάπτυξη των ακαδημιών του...

Η αυτονομία και η αυτάρκεια του Πανιώνιου μέσα από την ανάπτυξη των ακαδημιών του... Ο Πανιώνιος αν θέλει να κινηθεί αυτόνομα τα επόμε...

Η αυτονομία και η αυτάρκεια του Πανιώνιου μέσα από την ανάπτυξη των ακαδημιών του...

Ο Πανιώνιος αν θέλει να κινηθεί αυτόνομα τα επόμενα χρόνια, χωρίς να εξαρτάται, από τις διαθέσεις, τα καπρίτσια και τα χρήματα ενός ή περισσοτέρων μεγαλομετόχων χρειάζεται ν’ αναπτύξει ισχυρές και οργανωμένες ακαδημίες ή δίκτυο ακαδημιών στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα. Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει στους νέους διεξόδους ενασχόλησης με τον αθλητισμό και κίνητρο διάκρισης, θα τροφοδοτεί τις ομάδες των ανδρών που διαθέτει σε όλα τα αθλήματα και τέλος θα μπορεί να διαχειρίζεται κερδοφόρα την ανάδειξη των νέων μέσα από τις μεταγραφές.

Αυτό πρέπει να είναι το βασικό πλάνο όλων των διοικούντων στον Πανιώνιο. Χρειάζεται υπομονή και η ενασχόληση ικανών ανθρώπων που υιοθετούν αυτή την ιδέα και προφανώς αγαπούν το σύλλογο. Και τ’ αποτελέσματα θα φανούν με το χρόνο. Διαφορετικά οι εναλλακτικές λύσεις είναι ο βαθύπλουτος μεγαλομέτοχος, που βέβαια αναλαμβάνει συνήθως μια ομάδα για να χρησιμοποιεί το στρατό των φανατικών υπέρ των δικών του συμφερόντων ή ένα μοντέλο εκατοντάδων χιλιάδων ενεργών μελών ή συνδυασμός των ανωτέρω. Ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται σε μια τέτοια θέση, επομένως κατά την άποψή μου πρέπει να κινηθεί στην κατεύθυνση ανάπτυξης των ακαδημιών και εξεύρεσης ταλέντων απ’ όλη τη χώρα. Άλλωστε είναι κάτι που η δύσκολη οικονομική συγκυρία το επιβάλει. Ο Ιστορικός πρέπει να αναδειχθεί ως το καλύτερο αθλητικό σχολείο για όλους τους αθλητές όλων των αθλημάτων. Κοντολογίς να συνεχίσει με καλύτερη οργάνωση και σε μεγαλύτερο εύρος την προϊστορία που έχει σ’ αυτό το θέμα.

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια