Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: Παιδαριώδη τα λάθη που κάναμε

Εμφανώς απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Καλλονή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στην συνέντευ...

Εμφανώς απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από την Καλλονή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε αναλυτικά:

"Φτάσαμε στο 65' να έχουμε 9 τελικές καθαρές φάσεις και δεχθήκαμε τέτοια γκολ σαν αυτά που δεχθήκαμε στο ματς. Μέχρι το γκολ της Καλλονής είχαμε πραγματοποιήσει από τα καλύτερα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά πάλι πληρώσαμε τα ατομικά λάθη που ήταν παιδαριώδη. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθώ να θυμηθώ ένα γκολ κανονικό που έχουμε φάει και δεν θυμάμαι.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Η πορεία της ομάδας είναι αισιόδοξη, θα μιλήσω για ατυχία, αναποτελεματικότητα και αμυντικά λάθη που δεν μας αφήνουν να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε το παιχνίδι.

Τα λάθη είναι ατομικά δεν είναι ομαδικής λειτουργίας. Ολα τα γκολ είναι από ατομικά λάθη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία και κάτι έχουμε βελτιώσει.

Παίξαμε 3-5-2 με Ντουρμισά. Ο Χρήστις Τασουλής στην φάση του γκολ ήταν ανοιχτά, πήραν την κόντρα και εφτιάξαν το δεύτερο γκολ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

6 σχόλια

  1. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος9 Νοεμβρίου 2014 στις 8:08 μ.μ.

    Gia to 2o goal, ke terzopoule eftege o mitropoulos kai mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 65 ,ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΙΜΠΑΓΑΣΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΕΙ
    ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΩΤΕΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΕ ΛΙΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτασαμε 9η αγωνιστικη και η ομαδα εξακολουθει να κανει τα ιδια λαθη τα οποια τις εχουν στερησει αρκετους βαθμους... Λαθη επαναλαμβανομενα παυουν να ειναι λαθη.....
    Καμια απολυτως βελτιωση.
    Ετσι χασαμε και σημερα απο μια ομαδα η οποια σε καμια περιπτωση δεν ηταν καλυτερη απο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΕΖΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΛΑΘΗ.ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΚΕΤ,ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ,ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΚΑΝΕΙΣ 20 ΤΕΛΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ,,,,,ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ,,,,,,,,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι ξεκινησαμε αρκετα καλα, με μια ομαδα που κτηστηκε απο το μηδεν, και η οποια παιζη αρκετα καλο ποδοσφαιρο, δυστυχως ομως δεν μπορει να παρη τα αποτελεσματα που ειναι απαρετειτα για την εξασφαλησει της παραμονης.Σε αυτη την φαση και με τους περιοριστικους ορους που εχει η ομαδαρα μας νομιζω οτι με να κρητικαρουμε αρνητικα η να φωναζουμε να φυγη ο ενας η ο αλλος δεν προσφερουμε τιποτα το θετικο σε αυτο που αγαπαμε ολοι και δεν ειναι τιποτα αλλο απο τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ πιστευω οτι ολα τα παιδια εχουν την αναγκη μιας νικης για να ανεβη καπως η ψυχολογια τους βλεπης οτι στο γηπεδο δεν ειναι αδιαφορει προσπαθουν βασει δυνατοτιτων τους να προσφερουν το καλυτερο ισως η απηρια ισως ο ενθουσιασμος η ελλειψη κλασσικου σεντερ περιοχης γιατι οι φασεις γινοντε αλλα το γκολ λειπη.Ολοι ευχομασθε να γυρισουν αμεσα τα αποτελεσματα υπερ μας γιατι σε αυτη την φασει δεν υπαρχει αλλη λυση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k. Τερεζόπουλε δεν θα μάθεις να προπονείς ρίχνοντας το Πανιώνιο στην Β Εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή