Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία από τα ίδια...

Οδυνηρή ήττα με 0-2 από την Καλλονή γνώρισε ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έτσι έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για πέντε σ...

Οδυνηρή ήττα με 0-2 από την Καλλονή γνώρισε ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έτσι έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Τερεζόπουλου πλήρωσε για ένα ακόμη παιχνίδι την αδυναμία της να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχε, αλλά και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Οι κυανέρυθροι είχαν για μία ακόμη φορά πολλές επιθετικές ενέργειες, όμως ξανά δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, με τον Χογκ της Καλλονής να πραγματοποιεί φοβερές επεμβάσεις.

Οι αμυντικές αδράνειες της ομάδας έκαναν ξανά την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιστορικό να τις πληρώνει ακριβά!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Σιώπης μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ, με τον Χογκ όμως να διώχνει δύσκολα.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 8’ ο Γιάννου με μακρινό σουτ απείλησε την αντίπαλη εστία, με το σουτ που επιχείρησε να διώχνει ξανά ο τερματοφύλακας της Καλλονής.

Στη συνέχεια η Καλλονή ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 26’ είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Ο Βοσκάκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκέζου στον Χουάνμα, με την υπόδειξη του πάντως να φέρνει έντονες διαμαρτυρίες στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λεοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα, όμως ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα, κρατώντας το «μηδέν».

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Χογκ, με τον Γιάννου να μπαίνει στη φάση, μετά από αδράνεια της Καλλονής, να «κρεμάει» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως ο Αναστασιάδης έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

Στο 41’ ο Πανιώνιος είχε διπλή σπουδαία ευκαιρία. Αρχικά το εξαιρετικό σουτ του Φούντα ο Χογκ το έδιωξε σε κόρνερ και εν συνεχεία και πάλι ο τερματοφύλακας της Καλλονής είπε «όχι» στο πολύ δυνατό σουτ που έκανε και πάλι ο Φούντας, με την μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Ιστορικός έγινε απειλητικός στο 50’ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Φούντα, να περνάει άουτ.

Στο 58’ ο Κολοβός έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Χογκ να διώχνει με γροθιές και στο επόμενο λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό.

Ο Φούντας έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα δεν πέρασε και στη συνέχεια της φάσης έκανε το κοντινό σουτ, το οποίο ο Χογκ έδιωξε με δυσκολία και πάλι.

Στο 64’ ο Γιάννου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Χογκ, με τον τερματοφύλακα της Καλλονής ξανά να λέει «όχι».

Ο Πανιώνιος σε ένα ακόμη παιχνίδι έχανε συνεχώς ευκαιρίες, δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε και για μία ακόμη φορά ο αντίπαλος τον τιμώρησε.

Στο 65’ ο Κεϊτά έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αδράνησε η άμυνα του Πανιωνίου και ο παίκτης της Καλλονής με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1΄.

Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και η Καλλονή ήταν αυτή που χωρίς κάποια πίεση πέτυχε το γκολ.

Βέβαια, σενάριο που έχει γίνει πολλές φορές φέτος στον Πανιώνιο, καθώς η αδυναμία της ομάδας να πετύχει κάποιο τέρμα σε συνδυασμό με την αδυναμία να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στερεί από τον Ιστορικό το θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, στο 81’ σε μία ακόμη αντεπίθεση της Καλλονής, ο Χουάνμα με ψύχραιμο ψιλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου και έκανε το 0-2.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τον Πανιώνιο χαμένο και κάποιους φίλους της ομάδας να αποδοκιμάζουν!

Το φιλμ του αγώνα

2’: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Σιώπης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Χογκ να διώχνει δύσκολα.

8’ Σου του Γιάννου, διώχνει ο Χογκ.

26’ Εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο, ο Παπαδόπουλος πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει εντυπωσιακά.

36’ Ψιλοκρεμαστό πλασέ του Γιάννου, ο Αναστασιάδης διώχνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

39' Ο Πάνος έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Μητρόπουλο να μην μπορεί να πιάσει από κοντά την κεφαλιά.

41' Ο Φούντας έκανε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και από αριστερά, ο Χογκ απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού το νέο σουτ του Φούντα σταμάτησε και πάλι ο τερματοφύλακας της Καλλονής και εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

50’ Σουτ του Φούντα, η μπάλα κόντραρε και κόρνερ. Από το κόρνερ ο Φούντας και πάλι έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

58’ Σουτ του Κολοβού, διώχνει με γροθιές ο Χογκ.

59’ Ο Φούντας κάνει το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα δεν περνάει και στη συνέχεια της φάσης κάνει το σουτ, το οποίο ο Χογκ διώχνει σε κόρνερ.

64’ Ο Γιάννου σε θέση τετ α τετ με τον Χογκ, με τον τερματοφύλακα της Καλλονής ξανά να λέει «όχι».

65’ Πλασέ του Κεϊτά και 0-1 για την Καλλονή.

81’ Τετ α τετ ο Χουάνμα, ψύχραιμο ψιλοκρεμαστό πλασέ και 0-2 για την Καλλονή.

88’ Σουτ του Ντουρμισάι άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πάνος, Γκέζος (80’ Ντουρμισάι), Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (73’ Ιμπαγάσα), Κολοβός, Μπουμάλ (86’ Μασούρας), Φούντας, Γιάννου.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (74’ Καμαρά), Χουάνμα (82’ Μπαρέρα), Στεφάνοβιτς, Μίνγγκας (61’ Κέιτα)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. ntourmisair kai fountas mas pane olotaxws gai B. ksypna terezopoule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολο το καλοκαίρι αναλωθηκαμε με το αν θα υπογραψει ο μπαγασας.Δεν επιμειναμε για γκολτζη αυτο θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα. Ερωτηση: Τα λεφτα ειχαν ξεμπλοκαρει γιατί δεν δωσαμε να πάρουμε ενα δυνατο γκολτζη. ΑΛΛΑ πηραμε και το μπουμαλ επιλογη του μανικα.τι είναι εδω ρε μανικα ο Θρασύβουλος? Εσείς κυριε τεχνικε διευθυντη τι νομιζεις οτι είναι το ποδόσφαιρο μακαροναδα?? Ασχετοι μονο για ταβλι εισαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κανεις συζητηση για μια ομαδα που ξαφνικα οποιος υπογραφει καινουργιο συμβολαιο,γινεται ξαφνικα βασικος και το αντιστροφο,λες και προσπαθουμε μονο να βγαλουμε παιχτες και καποιοι παιζουν μονο για τον εαυτο τους και την καριερα τους.Για ποσο χαπατα μας περνατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. adefe diafwnw gia ton boumal. Ean oxi o kalyteros mexri twra einai sigoura stous top 3 tou paniwniou. Gia mena einai me diafora o kalyteros mesa sto gypedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή