Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν είναι αυτοκτονία, είναι απειρία!

Του Πάνου Κατσούλα... Ο Πανιώνιος για άλλη μια φορά είχε τις ευκαιρίες, απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως ηττήθηκε για...

Του Πάνου Κατσούλα...

Ο Πανιώνιος για άλλη μια φορά είχε τις ευκαιρίες, απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως ηττήθηκε για άλλη μία φορά κυριολεκτικά στην εκπνοή!

Πίκρα μεγάλη πίκρα και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των φίλων του για τον τρόπο που ηττήθηκε ο Ιστορικός από το Λεβαδειακό και είναι απολύτως λογικό! Άλλοι θα μιλήσουν για ατυχία, άλλοι για αυτοκτονία, άλλοι για ανικανότητα, άλλοι για μία απο τα ίδια κλπ!

Η ατυχία και η ανικανότητα συντελούν σ’ ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όμως ο κύριος λόγος της αποτυχίας νομίζω ότι είναι άλλος! Είναι η απειρία και η έλλειψη παραστάσεων των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου από πολλούς και κρίσιμους αγώνες.

Η πλειονότητά τους είναι επιπόλαιοι, αποσπάται εύκολα η προσοχή τους, κάνουν εύκολα το λάθος, ότι δηλ συμβαίνει με όλους τους νέους. Όμως έχουν την ικανότητα, ιδίως αν το θέλουν και προσπαθούν, να μαθαίνουν γρήγορα. Και οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού έχουν να μάθουν κόμη πάρα πολλά! Αρκεί να το θελήσουν. Δείχνουν πάντως να έχουν διάθεση. Διότι πώς αλλιώς δικαιολογείται το γεγονός ότι κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα, σε πολλές περιπτώσεις έχουν την κατοχή και δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς να έχουν επιθετικούς κλάσης; Σημαίνει ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο χωρίς ακόμη να έχουν φτάσει στον προορισμό τους!

Συνεπώς δε χρειάζεται ούτε απογοήτευση ούτε κατήφεια. Χρειάζεται απλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιστορικού να στηριχτούν και να νοιώσουν την εμπιστοσύνη όλων μας. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο και να γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς την επιτυχία και κυρίως την καταξίωση είναι ανηφορικός και πολύ μακρύς!

Όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Ιστορικού, ότι μπορεί ναρθουν και άλλες τέτοιες ήττες, που μόνο με την προσπάθεια και την απόκτηση εμπειρίας θα βαίνουν μειούμενες και θ’ αντικαθίστανται από επιτυχίες. Υπομονή λοιπόν!

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΕΠΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ εγώ συμφωνώ απόλυτα. 1 ον με τον κ. Κατσουλα και 2 ον με τον αγαπητό "Πανιώνιο Νεμεας" ειδικά για το "ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ"
    Στο γήπεδο πηγαίνουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα μας και όχι για ψυχοθεραπεία, πιο πολλές βρισιές ακούς πάρα συνθήματα για την ομάδα μας. Καλά που είναι και οι ΠΆΝΘΗΡΕΣ ειδάλλως το γήπεδο θα ήταν νεκροταφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή