Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξυπνήστε, ο Πανιώνιος δεν είναι παιχνίδι κανενός»

Θέση για την κατάσταση που βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος πήρε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα-ντροπ...

Θέση για την κατάσταση που βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος πήρε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα-ντροπή της ομάδας με τα Τρίκαλα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επί τέσσερα αρχηγός του Ιστορικού ανέφερε:

“Θέλω να πω τόσα πολλά, μα δεν μου βγαίνει λέξη. Έχω λύπη μεγάλη! Το καλοκαίρι προσπαθήσαμε όλοι πολύ, για να μην πέσει η ομάδα. Υπάρχει κόσμος που ξέρει τί έχουμε κάνει, δεν χρειάζεται να τα λέμε..

Μετά από 23 χρόνια στον πρωταθλητισμό, έχω να πω ότι μόνο με ανθρώπους που πονάνε κι αγαπάνε αυτήν τη φανέλα θα σωθεί η ομάδα. Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ πιο δύσκολη θέση απ’ ότι νομίζουν μερικοί. Το να παίξουν οι μικροί, μαζί σας με χίλια, αλλά αυτό θέλει σωστό τρόπο. Η φανέλα είναι πολύ βαριά και η πίεση τεράστια.

Ως αρχηγός αυτής της ομάδας για τέσσερα χρόνια, ξέρω πολύ καλά την πίεση που υπάρχει. Όλοι εσείς κακό κάνετε στα παιδιά, όχι καλό. Εγώ για να παίξω μπάσκετ κουβαλούσα τις πετσέτες στον Αλφόνσο Φορντ, δεν ήρθα μια μέρα ξαφνικά. Ξυπνήστε, ο Πανιώνιος δεν είναι παιχνίδι κανενός…”.

4 σχόλια

  1. Για αλλη μια φορα η τοποθετηση του Διαμαντοπουλου κρυβει πολλες αληθειες. Βεβαιως αυτη την στιγμη ολα τα τμηματα μας θελουν ολους κοντα, αλλα αυτο δεν απαγορευη σε κανενα να εκφραση τις ανυσηχιες του για το μελλον του συλλογου ειδικα μετα την βαρεια ηττα στο μπασκετ απο μια μικρη ομαδα. Συγουρα η αποχωρηση του ΛΙΑΝΟΥ (επενδυτη)εδηξε ποσο δυσκολο ειναι σε ενα συλλογο που κανη πρωταθλητισμο να βρεθη αποτομα χωρις αυτον. Ευτυχως που ανελαβε την ομαδα ο Σταμουλης, εδω πρεπη να γινη η μεταβαση μιας καθαρα επαγγελματικης ομαδος σε ομαδα που θα βασιζετε 100% στα δικατης παιδια με μεγαλη προσοχη διοτι πρωτον να μην καταστρεψης αυτα τα ταλεντα και δευτερον και κυριοτερον να μην βρεθη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μετα απο τοσες δοξες εκτος Α1,αν ο σκοπος ηταν αυτος να ανανεωθει 100% το ροστερ της ομαδος τοτε δεν επρεπε να γινη ολη η βαβουρα του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και να χτιζοταν η ομαδα με ολα τα νεα παιδια σε μικροτερη κατηγορια. Τωρα ειναι υποχεωση ολων να σωθει η ομαδα και αν καταφερη διπλα σε αυτο βγουν και μερικοι ετοιμη παικτες απο τους μικρους κατα την αποψη μου θα ειναι το ιδανικοτερο τα αναγραφωμενα μου δεν ειναι κρητικη για κανενα απλα ειναι η ανυσηχια ενος φιλαθλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή