Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O ΕΣΑΚΕ συμφώνησε, η ΕΟΚ «πέταξε» έξω τον Πανιώνιο!

Τελικά φαίνεται πως είναι οριστικό. Ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ! Ας πάρουμε τα πράγματα απ...

Τελικά φαίνεται πως είναι οριστικό. Ο Πανιώνιος δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά, ως γνωστών, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα της δεκαήμερης παράτασης που ζήτησε ο Ηλίας Λιανός, προκειμένου η ΚΑΕ Πανιώνιος  να προσπαθήσει  να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή της στην Α1.

Εν συνεχεία, όμως, ο ΕΣΑΚΕ έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μέσω της οποίας ανέφερε πως συναινεί στο αίτημα του Πανιωνίου και του Ηλία Λιανού για παράταση, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της ΚΑΕ.

Την τελευταία... κουβέντα, όμως, η οποία είναι -όπως όλα δείχνουν- και "καταδικαστική" για τον Ιστορικό, την είπε η ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος, που έστειλαν εγγραφή επιστολή για να μην δοθεί παράταση στην κυανέρυθρη ΚΑΕ.

Έτσι, μετά την παρέμβαση και της ΕΟΚ, πλέον μπορεί να θεωρηθεί και οριστικό. Ο Πανιώνιος, μετά από συνεχή παρουσία 33 χρόνων στην Α1, δεν θα δώσει φέτος το παρόν στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

11 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!! Πάντως από ότι φάνηκε ο Λιανός μάλλον δεν ήθελε να μείνει η ομάδα στην Α1. Μάλλον για να σβηστούν τα χρέη και όπως ακούγεται έχει συμφωνήσει να πάρει λεφτά από Ολυμπιακό για να μείνει ελεύθερος ο Σταμάτης , μιας και αν πέσει η ομάδα Β Εθνική χάνονται και όλοι οι παίκτες. Ντροπή με μια χρονιά έσβησε ότι είχε προσφέρει τόσα χρόνια. Για 250-300.000 συνολικά πέσαμε κατηγορία. Τώρα να δούμε τι κάνουμε και που θα παίξουμε? Με τους πιτσιρικάδες που πήραν πέρσυ το πρωτάθλημα εφήβων και βλέπουμε.
    Υ.Γ. Πιστεύω ότι ο Βασιλακόπουλος έκανε αυτό που του είπε ο Λιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... κατάντια! Η κατάσταση στην οποία έφτασε ο Πανιώνιος είναι συνέπεια πολλών παραγόντων με κυρίαρχους την κακοδιαχείριση και την αδράνεια των ιθυνόντων!
    Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα ... όμως πρέπει να επιχειρηθεί
    Πάντως ότι και να γίνει ο Πανιώνιος θ' αναγεννηθεί εκ της τέφρας του διότι
    είναι μπασκετομάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ


    Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ανάμειξη με αυτές τις αποφάσεις:


    "Η ΕΕΑ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και
    παίρνει τις δικές αποφάσεις. Ζητούμε να σταματήσει η με δεξιοτεχνία
    προσπάθεια εμπλοκής μας στην υπόθεση αυτή και μετάθεσης των ευθυνών,
    αφού είναι γνωστό σε όλους, ποιοι έχουν την ευθύνη για τις εξελίξεις
    αυτές. Επιτέλους, οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες
    τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ....ΟΠΟΊΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!ΞΕΦΤΙΛΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΥΥΧΟΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλησε κ το αεκακι που εχει γυρισει ολες τις κατηγοριες σε όλα τ αθληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Olokliros panionios plironei ta nazia kapiou lianou..dropi sou gia na min po tipot allo k me kopsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΦΩΝΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΟΔΟ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΓΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ,ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ...ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα χρηματα που χρειαζονταν η ομναδα για τη συμμετοχη της σε αυτο το αδιαφορο πρωταθλημα του μπασκετ , επρεπε να τα βαλει αυτος που κανονισε τις μεταγραφες και γενικοτερα ,αυτος που εκανε τον αγωνιστικο σχεδιασμο για φετος .
    Απλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο:
    Από τη μία γιατί να μείνεις στο πρωτάθλημα που σκηνοθετεί η μεγαλύτερη λέρα του ελληνικού μπάσκετ (Βασιλακόπουλος), η οποία να θυμίσω πριν κάποια χρόνια είχε στείλει με προσωπική απόφαση στο ένα εκ των δύο πρωταθλητριών που υπήρχαν τότε τον 6ο Ηρακλή αντί για τον 5ο Πανιώνιο, διδάσκοντας τα δικά του αθλητικά ιδεώδη;
    Από την άλλη γιατί να φύγεις προς τα ερασιτεχνικά και να σπιλώσεις αναίτια την ιστορία του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδος;
    Ένα είναι σίγουρο: Όσο ο αθλητισμός συνεχίζει σε "επαγγελματικό" επίπεδο στην Ελλάδα (σε όλα τα αθλήματα), με τη βρωμιά που διακρίνει την οργάνωσή μας σε όλα τα επίπεδα, είναι λογικό να παρατηρούμε τέτοια φαινόμενα, όπως αυτό του Πανιωνίου. Η μόνη λύση είναι η επιστροφή στον ερασιτεχνισμό, αλλά εκεί θα χαθεί πολύ ψωμάκι, όχι για τους αθλητές μιας και οι καλύτεροι από αυτούς πάντοτε πληρώνονταν καλά, αλλά για κάτι αεριτζήδες όπως αγράμματοι δημοσιογράφοι, επιτήδιοι ρεπόρτερ, επαγγελματίες-απατεώνες παράγοντες των ομοσπονδιών, κλπ.
    Κατά τα λοιπά, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή