Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση από ΕΕΑ και ΕΟΚ

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Πανιώνιο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημεριν...

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Πανιώνιο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.
(α) H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
- ΚΑΕ ΑΕΚ
- ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

(β) Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".

Αρνείται η ΕΟΚ
Η ΕΟΚ από την πλευρά της, με ανακοίνωση που έβγαλε, τονίζει πως δεν πήρε θέση στην απόφαση της ΕΕΑ σχετικά με θέμα του Πανιωνίου. Βέβαια το ρεπορτάζ λέει άλλα..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΕΟΚ ξεκαθαρίζει πως ουδεμία ανάμειξη έχει με τις αποφάσεις της ΕΕΑ. Η ΕΕΑ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και παίρνει τις δικές αποφάσεις. Απαιτούμε να σταματήσει η προσπάθεια εμπλοκής μας στην υπόθεση αυτή, αφού είναι γνωστό σε όλους, ποιοι έχουν την ευθύνη για τις εξελίξεις αυτές”.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως οι προσπάθειες για να αντιστραφεί η απόφαση συνεχίζονται από τους ανθρώπους του Πανιωνίου και κυρίως από τον Ηλία Λιανό, ώστε η ομάδα να πάρει 2-3 μέρες προθεσμία για να τακτοποιήσει τον φάκελο του.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή φαίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολο να γίνει το... θαύμα. Αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καμία απολύτως εξέλιξη...

Όπως και να έχει έγιναν... εγκλήματα εις βάρος του Ιστορικού Πανιωνίου όλον αυτό τον καιρό και η "μαύρη" σελίδα που γράφεται για τον σύλλογο είναι κάτι που πονάει και γεμίζει οργή όλους τους φίλους του Ιστορικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια