Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλαφατάκης: «Τον καλύτερο μας εαυτό για τον Πανιώνιο»

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος, παρά το γεγονός πως «χτίζεται» την τελευταία στιγμή, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει τη φετινή σεζόν, εξέφρασ...

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος, παρά το γεγονός πως «χτίζεται» την τελευταία στιγμή, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει τη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο νέος τεχνικός του Ιστορικού, με δηλώσεις του στην κάμερα του nstv.gr, τόνισε αναλυτικά:

Για το «χτίσιμο» της ομάδας: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε στο “παραπέντε”, ξεκίνησε στο “και τέταρτο”. Εμείς και η ΑΕΚ ήμασταν οι τελευταίες ομάδες που ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε το ρόστερ μας. Είναι μία καινούργια κατάσταση στην ομάδα, ένα μεταβατικό στάδιο. Καινούργιο διοικητικό σχήμα, καινούργια κατάσταση για τον Πανιώνιο. Είναι ακόμη κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα, προσπαθούμε όμως έστω και την τελευταία στιγμή να χτίσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας του Πανιωνίου, με τις υπάρχουσες λύσεις. Η αγορά πλέον είναι πολύ φτωχή. Θέλουμε να προλάβουμε τον χρόνο και όσο θα περνάνε οι μέρες μέσα από τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε η ομάδα αν μπει ξανά στην σειρά που είχε μπει τα τελευταία έντεκα χρόνια που ήταν ο κ. Λιανός».

Για το ρόστερ: «Ουσιαστικά έχουμε συμβόλαια από πέρυσι μόνο με κάποιους νεαρούς παίκτες. Θα στηριχτούμε στα νέα παιδιά του Πανιωνίου. Τα τελευταία χρόνια γίνεται τρομερή δουλεία στις ακαδημίες της ομάδας. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, έχω αυτή την εμπειρία να δώσουμε κίνητρο στα νέα παιδιά. Με την βοήθεια κάποιων πιο έμπειρων παιδιών, νέων Αμερικάνων, σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του: «Υπομονή, δουλειά, πειθαρχεία, σεβασμό στην φανέλα που φοράνε, στον κόσμο. Να παλέψουμε, να ματώσουμε και συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. O κ. Καλαφατάκης δήλωσε ότι "... είναι κάποια πράγματα σε εκκρεμότητα...". Οι φίλοι του Πανιωνίου στο μπάσκετ, που είναι αρκετοί θα ήθελαν να γνωρίζουν ποιές είναι αυτές οι εκκρεμότητες και τι προβλήματα υπάρχουν. Και θα ήθελαν να το γνωρίζουν από επίσημα διοικητικά χείλη. Πρώτα - πρώτα θα ήθελαν να ξέρουν π.χ. ποιοί ασκούν διοίκηση ή ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος αν υπάρχει (τελικά ο κ. Λιανός παρέδωσε τις μετοχές στον κ. Μαργέτη; Διότι οι τελευταίες δημοσιευμένες δηλώσεις των δύο πλευρών το αντίθετο αποδείκνυαν!!!), αν υπάρχουν ακόμη οι παλιές εκκρεμότητες των χρεών σε καλαθοσφαιριστές, που απαγόρευαν μεταγραφές από το εξωτερικό κλπ. Πότε θα υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή