Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι με τον Αστέρα»

O βοηθός το Δημήτρη Τερεζόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, Σήφης Βενάκης, μίλησεγια το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και τα σημ...

O βοηθός το Δημήτρη Τερεζόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, Σήφης Βενάκης, μίλησεγια το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και τα σημεία που προσπάθησαν να βελτιώσουν, την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής και τα σημεία που προσπάθησαν να βελτιώσουν: "Κάναμε έναν απολογισμό των δύο πρώτων αγωνιστικών. Θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο και στα δύο παιχνίδια. Προσπαθήσαμε στο διάστημα της διακοπής να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, πάνω στα λάθη που εντοπίσαμε με τον κόουτς κυρίως στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στον τομέα της φυσικής κατάστασης".

Για το αν έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας άφησε μια πικρία το αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε εκεί. Από την επόμενη κιόλας μέρα έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι. Κοιτάξαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, τα δουλέψαμε και νομίζω πως όλα τα παιδιά είναι σε μια καλή κατάσταση και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα: "Είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάζουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και πιστεύω να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα: "Είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Όπως έχουμε πει όμως με τον κόουτς, αυτό που κοιτάζουμε είναι η δική μας ομάδα και τίποτα άλλο΄".

2 σχόλια

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαγκες οπως κανατε στα δυο πρωτα παιχνιδια δωστε το 100%υων δυναμεων σας μεχρι να σφυριξη ο διαιτητης παιζουμε με μια ομαδα με 20 γυρολογους μπορει να εχουν ποιοτητα αλλα εσεις εχετε τοσο ταλεντο αρκει να μην κανουμε λαθη να κινυγησουμε το ματς απο το πρωτο λεπτο και ελπιζω οτι θα παρουμε τους 3 βαθμους γερα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή