Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυλωνίτης: «Νίκη με Πλατανιά»

Για την ήττα από την Βέροια, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τον λόγο που επιδίωξε να πάρει την κόκκινη κάρτα, αλλά και για το γεγο...

Για την ήττα από την Βέροια, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τον λόγο που επιδίωξε να πάρει την κόκκινη κάρτα, αλλά και για το γεγονός πως πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τα κυθανέρυθρα μίλησε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις μονομαχίες. Εμείς είχαμε έρθει στη Βέροια για δύο αποτελέσματα και δυστυχώς στο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσουμε, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα. Μετά αντιδράσαμε, πιέσαμε, βάλαμε ένα γκολ όμως δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον Πλατανιά και αν υπάρχει άγχος: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τη νίκη για τον στόχο μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σίγουρα υπάρχει άγχος και πίεση. Στη Νέα Σμύρνη κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τη νίκη. Και εμείς και ο Πλατανιάς θέλουμε να παραμείνουμε την κατηγορία. Θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε».

Για την κόκκινη κάρτα που πήρε στο τέλος: «Είχα έξι κάρτες και εγώ και ο Αραβίδης και πήραμε κόκκινη για να χάσουμε ένα παιχνίδι και να μην πάει η τιμωρία και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Σίγουρα θα έχουμε κάποια κενά στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά ο Πανιώνιος δεν κοιτάει τα κενά, τα οποία μπορούν να καλυφθούν».

Για την –πιθανότατα- τελευταία του εμφάνιση με τον Πανιώνιο: «Ίσως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο μέσα από την καρδιά μου, γιατί είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο. Θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου τον Πανιώνιο».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Δηλαδη οι δυο παικτες πηραν τις κοκκινες για να ειναι καθαροι την επομενη χρονια χωρις να υπολογιζουν τον πολυ κρισημο τελευταιο αγωνα ασφαλως και εχουν προσφερη πολλα αυτα τα παιδια στην ομαδα μας την φετεινη πολυ δυσκολη χρονια αυτη ομως η ενεργεια τους εκτιμω οτι ηταν λανθασμενη γιατι πιστευω οτι και οι δυο ηταν απαραιτητοι για τον τελικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρα κοιταξατε την παρτη σας και οχι την ομαδα που σας ανεδειξε...σωστε την ομαδα και μετα αντιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που θα παιζεται ρε κωλοπαιδα την επομενη χρονια?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!
    Υγ.οσοι θελετε πραγματικα να ξανανιωσετε ως πανιωνιοι γυριστε στα ερασιτεχνικα...θα με θυμηθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά ηρεμήστε. Αν δεν κάνω λάθος τον αγώνα με τον πλατανιά θα τον έχαναν όπως και να χει λόγω καρτών. Παίρνοντας κόκκινη θα μπορούν να παίξουν τουλαχιστον σε ενδεχόμενο μπαραζ, αν και πιστεύω δε θα χρειαστεί. Γι' αυτό και λέει ίσως το τελευταίο μου παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή