Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παράταση στην... αγωνία!

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βέροια με 2-1 και δεν κατάφερε να τελειώσει οριστικά με την "υπόθεση" παραμονή. Η ο...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βέροια με 2-1 και δεν κατάφερε να τελειώσει οριστικά με την "υπόθεση" παραμονή.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ για να γίνει πιο επιθετική και να πιέσει τον αντίπαλο της, όμως -αν και προσπάθησε- δεν κατάφερε να επανέλθει στο ματς μετά το 2-0.

Το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αραβίδη.

Πλέον, ο Ιστορικός στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη χρειάζεται έναν βαθμό για να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο Πανιώνιος, λόγω κόκκινων καρτών που είδαν οι Αυλωνίτης, Αραβίδης στο τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ο Πανιώνιος είχε καλή αμυντική διάταξη και προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις να «χτυπήσει».

Οι παίκτες του Αναστόπουλου στα πρώτα 30 λεπτά δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα από τον αντίπαλο τους, όμως κάποια αμυντικά λάθη σε συνδυασμό με την πίεση των γηπεδούχων έφερα… προβλήματα προς την εστία του Ανέστη.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι με τον Μπεν σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ήτα πιο ψύχραιμος στην τελική του ενέργεια και με κοντινό σου –ύστερα από μεγάλη αμυντική αδράνεια του Πανιωνίου- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τη ομάδα του.

Αυτό το τέρμα έδειξε να «ξυπνάει» επιθετικά τους κυανέρυθρους, καθώς στο 41’ έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Γιάννου πέρασε την μπάλα στον Αραβίδη, ο οποίος έκανε το συρτό σουτ, με τον Καντιμοίρη να διώχνει δύσκολα και να κρατάει το «μηδέν».

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά, «κέρδισε» μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πε σε μία αντεπίθεση τους (54’) κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο Γκονσάλβες με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ανέστη και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Βέροια.

Ο Πανιώνιος δεν «παραιτήθηκε» και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ώστε να μειώσει το σκορ.

Κάτι που τελικά και κατάφερε στο 73’. Ο νεοεισελθών Καμπάνταης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Βέρτζο, με τον Αραβίδη να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα, μειώνοντας για τον Ιστορικό σε 2-1.

Οι κυανέρυθροι ανέβηκαν μετά το τέρμα του αρχηγού της ομάδας και στο 82’ δημιούργησαν μία καλή ευκαιρία, με το σουτ του Κολοβού όμως να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός κατέβαλε προσπάθειες στα επόμενα λεπτά για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως το 2-1 έμεινε έως το φινάλε, με την ομάδα του Αναστόπουλου να γνωρίζει την ήττα.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά οι Αυλωνίτης, Αραβίδης δέχτηκαν κόκκινη κάρτα. Να σημειωθεί πως αμφότεροι οι παίκτες των κυανέρυθρων επιδίωξαν να αποβληθούν, αφού είχαν συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και έτσι θα έχαναν δύο παιχνίδια αντί για ένα.

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο, Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν, Γκονσάλβες

Πανιώνιος : Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου (83’ Σταυροθανασόπουλος), Κούρος, Αυλωνίτης, Κολοβός (90’ Παμαγιωτούδης), Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης (65’ Καμπάνταης)

Βαθμολογία
13. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ        38
14. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ        37
15. ΑΠΟΛΛΩΝ          36 
16. SKODA ΞΑΝΘΗ 35
17. ΒΕΡΟΙΑ                35
18. ΑΡΗΣ                    21

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Μην πάμε β με γκολ του αρχηγού! ένας είναι ο αρχηγός ο φανούρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ6 Απριλίου 2014 στις 10:50 μ.μ.

    ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ .....Θα γυρισω τον χρονο πισω ......λιγες αγωνιστικες πριν την φυγη του κοουτσ Παντελη .......ο συγκεκριμενος πηρε το καραβι [βλεπε Πανιωνιος] σε μια αγνωστη κατηγορια που την μαθαινε και αυτος και το πηγαινε οπως μπορουσε, εχοντας την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ......μονο καφεδες που δεν εφαγε στην μαπα και δεν εφαγε γιατι εχει δει και εχει ακουση τα χειροτερα και εχει κατι χερια σαν κουπια....και οποιος καταλαβε..........ΜΠΑΛΛΑ δεν επαιξε θεαμα δεν προσφερε αφησε προικα 20 ΠΟΝΤΟΥΣ νομιζω...... απο παιχτες το ροστερ ΜΕΔΕΝ .......ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ και ηθελαν οι φιλαθλοι της Μπαρτσα να εχουν απαιτηση να βλεπουν ποιοτητα και γκολ και να μαζευουν οι ομαδες στη νεα σμυρνη 5 γκολ και να φευγουν ευτυχης, με παιχτες απληρωτους και οι περισσοτεροι αμουστακα παιδια διχως καμια πειρα σε επιπεδο Α εθνικης δεν ξερω τους λογους που εφυγε.....ειμαι σιγουρος αλλους 20 ποντους θα του εβαζε στο σακουλι.ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ........ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η [ΜΑΓΟΥΛΑ & η ΓΛΥΦΑΔΑ....ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .....ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ....στα χαρτια μπορει.... ειμαι κουρασμενος και βρεγμενος και δεν εχω πολυ ορεξη για γραψιμο..... συνεχεια προσεχως .......Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΦΑΛΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΟΨΙΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 92 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΗ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΣΩΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή