Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το θετικό αποτέλεσμα...

Στην έδρα της Βέροιας με την ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται απόψε (06/04, 19:00) o Ιστορικός, μία "στροφή" πριν το φινάλε του πρωτ...

Στην έδρα της Βέροιας με την ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται απόψε (06/04, 19:00) o Ιστορικός, μία "στροφή" πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι που μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους, θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην υπάρχει κάποιο άγχος στο ματς της τελευταίας αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά.

Το έργο της ομάδας βέβαια δεν θεωρείται εύκολο, καθώς η Βέροια παίζει την "ύπαρξη" της στην κατηγορία στο εν λόγω παιχνίδι και έχει ως στόχο μόνο τη νίκη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους τραυματίες Λάσνικ, Ντούνη, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Κούρντι.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κουλουχέρης, Aραβίδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ανέστης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κωστάκης, Σταυροθανασοπούλος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά την Βέροια, η αποστολή της ομάδας είναι: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες και Μάνος

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΣΟ .ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή