Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα 9εκ το συνολικό άνοιγμα !

Όλα τα αποτελέσματα για το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος έμαθαν την Τετάρτη τα μέλη της επιτροπ...

Όλα τα αποτελέσματα για το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος έμαθαν την Τετάρτη τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας.

Όπως φαίνεται το συνολικό άνοιγμα της εταιρίας (μαζί με τις υποχρεώσεις Τσακίρη) ανέρχεται περίπου στα 9εκ ευρώ, με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να τρέξουν τον Πανιώνιο να το θεωρούν βιώσιμο.

Παράλληλα, συνεχίζονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για είσοδο της ομάδας σε ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα.

Να σημειωθεί πως τα αποτέλεσμα ήταν αυτά που περίμεναν οι κυανέρυθροι.

3 σχόλια

  1. ... αυτό το (μαζί με τις υποχρεώσεις Τσακίρη), της ως άνω δημοσίευσης τι σημαίνει; Ο Τσακίρης διατείνεται σε αθλητική εφημερίδα ότι δεν άφησε χρέη στην ομάδα.
    Επίσης ότι το πόρισμα θα γίνει γνωστό μόνο στους Πάνθηρες καθώς και αποσπάσματα του πορίσματος, που θ' αποδεικνύουν ότι δεν άφησε χρέη αλλά αντίθετα άφησε πλεόνασμα. Το ερώτημα είναι γιατί δεν πρέπει να γίνει γνωστό προς όλους τους φίλους του Πανιωνίου; Και μάλιστα να είναι γνωστό από πότε και που προέρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kati san thn Ellada dhladh......apo to 2009 pou ksekinhse to paramythaki me thn krish, exoume dwsh aima kai ......... kai ta xreoi paramenoun to idio! Etsi kai sthn omada mas, para tis thisies twn mh metagrafwn, twn pwlhsewn paixtaradwn kai kai kai....ta xreoi anevainoun!!! Sto polytexneio me ta mathimatika pou ematha....den vgainei swsth h eksiswsh filoi mou!!! Kapou yparxei lathos!!!!
    Mallon prepei narxisei to kynhgi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως θα ηταν σωστό να μάθουν και οι φιλαθλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ την ανάλυση αυτών των 9 εκατομμυρίων, γιατί ολοι αυτοί μας παραμυθιαζαν οτι το χρέος το εχουν κατεβάσει στα 5 εκατομμυρια, τώρα πως βγήκαν 9 ας μας αναλύσουν τα εσοδα και τα εξοδα να ξέρουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή