Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τεσσάρα» παραμονής!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη και με την επιβλητική του εμφάνιση και νίκη απέδειξε για ακόμη μ...

Ο Πανιώνιος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2 του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη και με την επιβλητική του εμφάνιση και νίκη απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο σκληρός είναι για να «πεθάνει».


Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και παρέμεινε σταθερά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι κυανέρυθροι βρέθηκαν με 4-0 μπροστά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην το βάζουν κάτω και τελικά να μειώνουν την έκταση της ήττας τους.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκαν οι Αραβίδης, Κολοβός (2) και Μητρόπουλος.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλει από το ξεκίνημα τον ρυθμό του, πιέζοντας τον αντίπαλο του.

Στο 6ο λεπτό ο Αραβίδης βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή του Λεβαδειακού μετά από μαρκάρισμα του Χαραλάμπους, με τον Τριτσώνη όμως να μην βλέπει κάποια παράβαση και τους φίλους του Πανιωνίου να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους είχαν στραμμένη την προσοχή τους στα αμυντικά τους καθήκοντα, όμως με γρήγορες αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Ανέστη.

Στο 16’ η ομάδα του Αναστόπουλου δημιούργησε φάση με τον Κολοβό, όμως το μονοκόματο σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στρατηλάτη.

Έξι λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έχασαν μία ακόμη καλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Λάσνικ εκτέλεσε απευθείας όμορφα ένα φάουλ, με τον Στρατηλάτη να διώχνει με δυσκολία.

Στο 24’ όμως ότι δεν κατάφερε ο Λάσνικ, το πέτυχε ο Αραβίδης. Ο Κούρντι έκανε το μακρινό συρτό σουτ, με τον αρχηγό του Πανιωνίου να μπαίνει στην πορεία της μπάλας από κανονική θέση και με ψύχραιμο πλασέ να ανοίγει το σκορ για τον Ιστορικό.

Ένα λεπτό αργότερα και ενώ στον Πανιώνιο ακόμα πανηγύριζαν το 1-0, λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να κάνουν τη «ζημιά». Ο Μάντζιος, μετά από σέντρα του Μιλοσάβλιεφ, δεν μπόρεσε με κεφαλιά να «νικήσει» τον Ανέστη.

Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια «πάταγε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο-τρεις ακόμη καλές επιθετικές ενέργειες, όμως Ορτέγκα και Μουλόπουλος δεν φάνηκαν αποτελεσματικοί.

Τελικά το 1-0 παρέμεινε και ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» δεν είχαν συγκινήσεις, όμως με την συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Πανιώνιος με φοβερή αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα.

Αρχικά στο 55’ ο Μητρόπουλος έπαιξε το «ένα-δύο» και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ιστορικός ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα. Ο Κούρος γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού και ο Κολοβός αμαρκάριστος με ωραία τελείωμα «έγραψε» το 3-0.

Οι κυανέρυθροι δεν σταμάτησαν εκεί και πλέον χωρίς άγχος στο 74’ κατάφεραν να φτάσουν και σε τέταρτο τέρμα. Σκόρερ και πάλι ο Κολοβός με πολύ όμορφο πλασε.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λεβαδειακός μπόρεσε, με ωραίο σουτ του Ροτζέριο, να μειώσει το σκορ και να πανηγυρίσει την επίτευξη ενός γκολ.

Η ομάδα του Αναστόπουλου είχε κάποιες ακόμη καλές επιθετικές προσπάθειες, όμως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Γιάντση.

Το 4-2 ήταν και το τελικό σκορ,  με το φινάλε της απολαυστικής -η αλήθεια είναι- αναμέτρησης να βρίσκει παίκτες και φιλάθλους των κυανέρυθρων να πανηγυρίζουν την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας.

Πανιώνιος (Ν. Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (78’ Κουλουχέρης), Λάζνικ (67’ Γιάννου), Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (78’ Καμπάνταης), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης.

Λεβαδειακός (Σ. Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετρτάτσι, Μάρτινς, Βαρέλα, Μάντζιος (70’ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (70’ Λυκογιάννης).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Σημαντική, σημαντικότατη νίκη που συμβάλει στην παραμονή αλλά δεν την εξασφαλίζει ακόμη. Η ανεπίτρεπτη αδράνεια των τελευταίων λεπτών του σημερινού αγώνα, που στοίχισε δύο γκολ δεν πρέπει να επαναληφθεί στους αγώνες που απομένουν διότι μπορεί ν' αποδειχθεί καταστροφική!
    Χρειάζεται προσοχή απ’ εδώ και πέρα και όχι εφησυχασμός … Επίσης προσπάθεια για την οικονομική σωτηρία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο αυτον τον αγωνα το καλο ειναι το αποτελεσμα πρεπη να συνεχισουν ολοι μεχρι το τελος του πρωταθληματος να αγωνιζοντε και τα 90 λεπτα με την ιδια θεληση για να παρη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αυτο που του αξιζει γιατι εχουν αρχισει εδω και καιρο τα περιεργα αποτελεσματα και δεν πρεπη να ειμαστε αδιαφοροι τι συμβαινει διπλα μας εμεις να κυνηγαμε ολα τα παιχνιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή