Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη και μόνο νίκη!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο σημερινό (16/03, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Νίκ...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο σημερινό (16/03, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.


Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου χρειάζεται το "τρίποντο", προκειμένου να "αναπνεύσει" βαθμολογικά και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι Μητρόπουλος, Αυλωνίτης και Παπαδόπουλος που υπηρετούν αυτό το διάστημα τη στρατιωτική τους θητεία, εξασφάλισαν άδεια και θα δώσουν κανονικά το παρών στο εν λόγω ματς.

Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Καμπάνταης, με την αποστολή της ομάδας να είναι αναλυτικά η εξής: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Ντούνης, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος και Σταυροθανασόπουλος.

Ο Θέμης Κουλουχέρης, μιλώντας για τον αγώνα με τον σύλλογο της Λιβαδειάς, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ' εμάς. Βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από εμάς και θεωρώ ότι και αυτοί έχουν κίνητρο, δεν θα είναι ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον θα είναι μονόπλευρο. Πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη από το πρώτο λεπτό. Να παρουσιαστούμε σοβαροί, δυνατοί και για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα μπούμε σε μεγαλύτερες περιπέτειες και θα είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό».

Ένας μέσα, δύο έξω
Ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει δύο περισσότερους  βαθμούς από τον Πανιώνιο στην βαθμολογία, κατεβαίνει στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη με μία προσθήκη στην αποστολή του και δύο απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να αγωνιστεί ο Σίμον Βούκσεβιτς που τόσο καιρό είχε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός έχουν τεθεί οι Κονέ και Γουόρντεν.

Αναλυτικά η αποστολή του Σάββα Παντελίδη: Στρατηλάτης, Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεβ, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος, Ορτέγα και Γιάντσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια