Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Ήταν επιβεβλημένη η νίκη»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Πανιωνίου επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στη συνέντε...

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Πανιωνίου επί του Λεβαδειακού εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.


Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για τη νίκη: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη από πλευράς βαθμολογίας. Ήταν επιβεβλημένη η νίκη αυτή, με τα άλλα αποτελέσματα που είχαμε την αγωνιστική».

Για την εικόνα της ομάδας: «Παρόλο που κάναμε πρώτοι γκολ δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε τρία γκολ, τα οποία σε εκτέλεση πολύ ωραία. Ήμαστε γρήγοροι ομάδα και έτσι πρέπει να παίζουμε. Στο τελευταίο τέταρτο χαλαρώσαμε λίγο και πήγαμε να χαλάσουμε την πολύ καλή μας εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε και με τη σημαντική νίκη. Κρατάμε την επιτυχία και την καλή μας απόδοση. Ακόμα έχει δρόμο στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε».

Για τα άλλα παιχνίδια: «Ο Πανιώνιος δεν ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι. Πάντα θέλουμε να παίρνουμε κάτι από κάθε παιχνίδι. Η νίκη σήμερα ήταν επιβεβλημένη με βάση και τα άλλα αποτελέσματα που υπήρξαν».

Για το καλύτερο πρόσωπο του Πανιωνίου συγκριτικά με την ήττα στο Περιστέρι: «Στο Περιστέρι κάναμε πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση. Να λέμε την αλήθεια, ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια και δεν δικαιούμασταν τίποτα. Δείξαμε άλλο πρόσωπο σήμερα. Στη Νέα Σμύρνη με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε είμαστε πολύ επικίνδυνοι».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια