Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Μητρόπουλο και Ντούνη στην Ξάνθη!

Χωρίς τον τιμωρημένο Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις αγωνιστικές της ποινής του- η δεύτερη θα είναι κόντρα σ...

Χωρίς τον τιμωρημένο Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις αγωνιστικές της ποινής του- η δεύτερη θα είναι κόντρα στον Αστέρα- αλλά και τον τραυματία Μάρκο Ντούνη- διάστρεμμα- θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σκόντα Ξάνθη.

Στα αγωνιστικά, προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι Κυανέρυθροι στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής(23/3, 5.15 μμ) ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές

Aναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Καραγιάννης

1 σχόλιο

  1. Μαγκες αμα παιξετε με ολες τις δυναμεις σας σιγουρα απο την Ξανθη θα γυρισουμε με θετικο αποτελεσμα μπορειτε σε ολους σας υπαρχει το ταλεντο δειξτετω μεσα στο γηπεδο ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ελπιζω ο Δασκαλοπουλος να σφυριξει καλα χωρις λαθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή