Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαχαράκης: «Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα»

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Μανώλης Ζαχαράκης μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και τα δυν...

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Μανώλης Ζαχαράκης μίλησε για τη σημασία της νίκης επί του Λεβαδειακού, τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και τα δυνατά σημεία της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, ξέραμε τι θέλαμε από το παιχνίδι. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε και άλλους βαθμούς έτσι ώστε να φτάσουμε στο στόχο της παραμονής".

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: "Η Ξάνθη χρειάζεται το παιχνίδι, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στις προσωπικές μονομαχίες και αν είμαστε όπως πρέπει και όπως μας έχει πει ο προπονητής μας πιστεύω πως θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη: "Η Ξάνθη έχει δείξει πως είναι καλή στα Πηγάδια. Έχει καλή επιθετική γραμμή με τον Σολάρι, ο οποίος έχει πετύχει πολλά γκολ. Όπως είπα, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως μας έχει πει ο προπονητής μας θα είμαστε καλά".

Για την κρισιμότητα που έχει το παιχνίδι για την Ξάνθη: "Σίγουρα η Ξάνθη χρειάζεται το παιχνίδι, αλλά το χρειαζόμαστε και εμείς. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα κριθεί η παραμονή. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι".

Για το τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν ανάλογη εμφάνιση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: "Στον Ατρόμητο δεν ήμασταν στη μέρα μας. Πιστεύω ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα και θα

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=332529&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16705&Player=198209&Week=513&Misc=3,4#ixzz2wmhLD3CJ
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια