Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας ανόδου... στο Κορωπί!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι «Πάνθηρες» του χάντμπολ, οι οποίοι επικράτησαν με 30-28 του πρωτοπόρου Κορωπίου, για την 12 αγωνιστικ...

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι «Πάνθηρες» του χάντμπολ, οι οποίοι επικράτησαν με 30-28 του πρωτοπόρου Κορωπίου, για την 12 αγωνιστική της Β’ Εθνικής ανδρών.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τους παίχτες του «Ιστορικού» να πραγματοποιούν εξαιρετικό παιχνίδι και παρόλο το γεγονός ότι έχαναν στο ημίχρονο με 17-16 ανέβασαν στροφές και εν τέλει έφτασαν στην πολύ μεγάλη επικράτηση.

Με την κόρνα της λήξης οι «Πάνθηρες» του χάντμπολ έγιναν ένα κουβάρι και στα αποδυτήρια στήθηκε ένα μικρό γλέντι με τους παίχτες του «Ιστορικού» να τραγουδάνε «Κυανέρυθρα» συνθήματα για αρκετή ώρα.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Κατσαρά πλησίασε το πρώτο στην βαθμολογία Κορωπί στον ένα πόντο και πλέον έχει βάλει γερές βάσεις για την διεκδίκηση της εισόδου στα μπαράζ που οδηγούν σε άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Επόμενος αγώνας για το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης είναι σε δύο βδομάδες ενάντια στον Ο.Φ. Ν. Ιωνίας, στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ- ΟΜΙΛΟΣ Α
ΚΟΡΩΠΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 28-30
Ημίχρονο:17-16
Πανιώνιος(Κατσαράς): Τζάνος, Κορντέιρο, Δριμάλας 3, Ζαφειράκος 6, Μωραϊτης 3, Μπλαχούρης, Παπαδάκης, Λέκκας 4, Σακελλαριαδης 1, Περλορετσος, Αργυρός 1, Νικολόπουλος 12


Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

4 σχόλια

  1. είναι σε ΤΡΕΙΣ*** βδομάδες ενάντια στον Ο.Φ. Ν. Ιωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι δευτεροι απεχοντας 1 βαθμο απο τον 1ο(Κορωπι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ!! ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ... 7 ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΉΤΤΗΤΟΙ ΚΑΙ 6 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ... ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΤΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ! ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Ν.Ι. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή