Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στόχος το θετικό αποτέλεσμα

Να πάρει βαθμό ή βαθμούς θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (23/03, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη. Η ομάδα του Νίκ...

Να πάρει βαθμό ή βαθμούς θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (23/03, 17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη επί του Λεβαδειακού και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Ακριτική πόλη, ώστε να κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα παραμονής.

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μητρόπουλου και του τραυματία Ντούνη, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι κανονικά στην διάθεση του.

Aναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος.

Όσον αφορά την πιθανότερη ενδεκάδα, αυτή θα αποτελείται από τους: Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη, Κουλουχέρη, Κούρο, Παντίδο, Κούρντι, Κολοβό, Λάσνικ, Γιάννου και Αραβίδη.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι: Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης.

Χωρίς τον αρχηγό της
Με μοναδικό απόντα τον αρχηγό της ομάδας, Σπύρο Βάλλα, θα αγωνιστεί η Ξάνθη κόντρα στον Ιστορικό.

Ο τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς έχει τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του, με την αποστολή να είναι η εξής:

Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Τσαμούρης, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Νάκας, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι και Ράνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή