Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάτησαν» το Περιστέρι οι κυανέρυθρες!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικό, χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, επικράτησε άνετα του Περιστερίου με 68-42 και έκαν...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικό, χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, επικράτησε άνετα του Περιστερίου με 68-42 και έκανε καθοριστικότατο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι κυανέρυθρες, στο ντεμπούτο του Μελέτη στο πάγκο της ομάδας, πήραν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, έδειξαν στον αντίπαλο τους ποιος θα είναι το αφεντικό του ματς και έτσι έφτασαν σε μία πολύ σημαντική επιτυχία.

Στο πλευρό των κοριτσιών του Ιστορικού βρέθηκε αρκετός κόσμος του συλλόγου, με τους Πάνθηρες να είναι αυτοί που με τα συνθήματα και την υποστήριξη τους "έσπρωξαν" την ομάδα στην άνετη επικράτηση.

Πρώτη σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν Σταμπουρλού με 16 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε η Ιωαννίδου (15π.) και η Στεφανίδου (14π.).

Να σημειωθεί πως και στον πρώτο γύρο ο Ιστορικός ήταν ο νικητής στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Περιστέρι (50-56).

Μπάσκετ γυναικών - 19η αγωνιστική
Πανιώνιος - Περιστέρι: 68-42

Τα δεκάλεπτα: 20-7, 43-20, 55-30, 68-42

Πανιώνιος (Μελέτης): Δανούση 7, Μελά, Γραμματικού, Σταμπούρλου 16(1), Ιωαννίδου 15(2), Στεφανίδου 14(2), Γρηγορίου 6(1), Μπάμπη, Παναγιωτοπούλου 10.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια