Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Προδόθηκε» από την άμυνα...

Ο Πανιώνιος πλήρωσε σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι τα αμυντικά του κενά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Η ομάδ...

Ο Πανιώνιος πλήρωσε σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι τα αμυντικά του κενά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιθετικά ήταν –σχεδόν- ακίνδυνη, ενώ αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε καλά, όμως στην «επανάληψη» τα κυανέρυθρα κενά έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν τη νίκη.

Για άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το «σπίτι» του ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, "προδόθηκε" από τις αμυντικές του αδράνειες και πλέον καλείται στο ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να «κλειδώσει» την παραμονή.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά υπερίσχυσαν οι δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο, με το ματς να μην έχει ιδιαίτερο ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι «καιγόντουσαν» για τη νίκη, είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Ανέστη.

Ο Ιστορικός είχε την ευκαιρία να απειλήσει τους γηπεδούχους, όμως στο 16’ ο Αραβίδης δεν μπόρεσε από πολύ πλεονεκτική θέση να τελειώσει σωστά την φάση.

Από την μεριά τους οι Ξανθιώτες είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 18’, με τον Ντε Γκουζμάν να κάνει το δυνατό μακρινό σουτ και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Στα επόμενα λεπτά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα καλές στιγμές, με το 0-0 να μένει έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» δεν υπήρξε αλλαγή στην εικόνα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Στο 60’, όμως, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια του Πανιωνίου και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Τριάδης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά στην «πλάτη» της κυανέρυθρης άμυνας και ο αμαρκάριστος Σολτάνι με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για την Ξάνθη.

Οι παίκτες του Πανιωνίου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και 13 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Ο Σολάρι εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ανέστης έδιωξε, όμως οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν αντέδρασαν για να διώξουν την μπάλα και έτσι ο Τριάδης πήρε το «ριμπάουντ» μόνος του και έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια η μοναδική αντίδραση του Πανιωνίου ήταν η φάση του 75’, όπου ο Κολοβός μπήκε στην περιοχή όμως του έφυγε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε την τελευταία στιγμή να κάνει το σουτ.

Έτσι το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με την μόνη διαφοροποίηση να είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Αυλωνίτης στις καθυστερήσεις.

Ξάνθη (Κεχαγιάς) : Κυριακίδης, Παΐτο, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Σολάρι (80’Ράνος), Χοσέμι, Μαρέν (46’ Τριάδης), Βασιλακάκης (86'Νάκας), Μάνταλος, Σολτάνι και Μπαξεβανίδης.

Πανιώνιος (Αναστόπουλος) : Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος (86' Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (74’ Λάζνικ), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή